Menu

Styregruppen i Horsens Kræmmermarked mangler nye kræfter

image
Skrevet af Jes
07. juli 2021 kl. 19:02

Styregruppen til Horsens Kræmmermarked, som består af 3 medlemmer, træder efter dette års kræmmermarked tilbage efter mange års tjeneste på Kræmmermarkedet.

Der mangler derfor nye kræfter til fremtidens styregruppe, som helt skal udskiftes og eventuelle nye medlemmer vil derfor med fordel kunne deltage i årets Kræmmermarked og kigge over skulderen og se om det var noget for dem.

Styregruppen har et ”overhoved” som klarer det klart største læs (ca. 300 timer årligt), herunder alt vedrørende ansøgninger, indgåelse af aftaler, bestilling af diverse ting, dvs. alt det der ligger inden selve Kræmmermarkedet starter. 

De to øvrige medlemmer af styregruppen bruger primært deres tid i forbindelse med Kræmmermarkeds ugen (ca. 60 timer hver) og udføres primært opgaver omkring opkridtning af pladsen og håndtering af kræmmerne.

Det er vitalt for Kræmmermarkedets fremtid, at der findes nye medlemmer til Styregruppen, og også for de foreninger i Horsens og omegn der tjener en god skilling hver sommer til deres klub, herunder Horsens Freja.

Indtrædelse i Styregruppen skal være for dem der synes at det vil være sjovt at være en del af Kræmmermarkedet og en del af det fællesskab der bliver mellem styregruppen, foreningerne og kræmmerne.

Hvis du tænker at dette kunne være noget for dig, så kontakt mig gerne på 25 29 56 35 for en snak og en uddybning.

Dette er vores cookies
Luk