Serie 4(1) – fc skanderborg vs Horsens Freja

Skrevet af ALV d. 27. april 2017

Serie 4 – Søndag 23-04-2017

 

FC Skanderborg – Horsens Freja 0-1 (0-0)

 

Søndag ventede sæsonens hidtil vigtigst kamp ude mod ubesejrede FC Skanderborg. Et nederlag ville sende os, henholdvis, 6 og 4 point efter puljens to førerhold, men omvendt ville en sejr åbne det hele op og vi ville mere end hænge på i toppen.

En stærk vind på langs af banen gjorde det svært at spille fodbold. Vi vandt lodtrænkningen, og havde inden kampstart besluttet at tage 1. halvleg i modvind og forsøge ”at ride stormen af”.

Første halvleg startede, som forventet, med Skanderborg mest i boldbesiddelse i den stærke med vind. Vi stod dybt, forsvarede os rigtigt fornuftigt, og levede på omstillinger. Udover et skud fra distancen, som ender på stolpen, så lykkes det os at holde hjemmeholdet fra oplagte chancer. I den anden ende har John og Plet er par fine muligheder, men godt målmandsspil gør, at stillingen stadig er 0-0 efter de første 45 minutter.

På trods af det manglende føringsmål, så er vi egentligt meget godt tilfreds med 0-0 ved pausen. Vi står godt på banen og får afvist vores modstanders forsøg på gennembrud. Samtidig havde vi fornemmelse af, at vi nok skulle få scoret i 2. halvleg med vinden i ryggen.

De sidste 45 min bliver, ligesom de første, en chancefattig affaire og efter en lille time falder kampens eneste scoring. Markus sender et frispark midt på banen i feltet, Skanderborgs markering svigter dem og bolden ender hos en helt fri John. I sådanne situationer svigter sidste sæsons topscorer sjældent. Det gør han heller ikke denne gang og sætter sikkert 1-0 målet i kassen.

Selvom Skanderborg efter føringsmålet får spilovertaget, så bliver de aldrig rigtigt farlige. De flytter bolden meget rundt på midten, men den bliver sikkert afvist og clearet, når de nærmer sig vores felt. Flot defensivt arbejde af alle mand!

Ti minutter før tid har Jobber muligheden for at lukke kampen på en friløber efter en omstilling, men lidt træthed gør at førsteberøringen svigter en smule og afslutningen fra en spids vinkel ender i sidenettet.

En flot diciplineret indsats giver en meget vigtig sejr ude mod et stærkt Skanderborg-hold med flere DS reserver på holdetkortet. Hele holdet havde en stor andel i resultatet, dog skal Magni og Markus fremhæves for en fremragende kamp i midterforsvaret.

Næste kamp er lørdag d. 29/04 kl. 15.30 hjemme mod HfS.

 

Holdopstilling:

Bo

Viktoras, Magni, Markus, Johnny

Moldt (c), Plet

Palle, Vadum, Kostka

John

 

Bænk: Jobber, Emil, Locht (Ikke benyttet)

 

Kampens spiller: Magni og Markus

 

Kampen i tal:

56’  0-1 John (Markus)

 

 

Locht/