Serie 4 – stenballe vs Horsens Freja

Skrevet af ALV d. 30. april 2018

Serie 4 – Stensballe – Horsens Freja

 

Først kort info om de to foregående kampe mod FC Horsens og HB  :

 

Horsens Freja 0-1 FC Horsens ( 0-1 )

 

Vi har i de sidste 3 kampe haft en opadgående form kurve, og det startet med en kamp D. 14/4 hjemme mod FC Horsens hvor vi spiller en rigtig fin kamp hvor vi står godt på banen og producere en 4-5 store chancer som vi burde havde omsat til mål, men i stedet for laver vi en fejl oppe på midtbanen hvor vi ikke får tackler igennem, og dette resultere i at de fanger os i ubalance, og vi må se os gå fra banen med et 0-1 nederlag.

 

 

HB – Horsens Freja ( 0-1 )

 

0-1 18  min. Yunus ( Fatos )

0-2 54 min. Str. Fatos

0-3 71  min. Marossi ( Anders )

1-3 78  min. Jan kaxe

1-4 87  min. Omar ( Ismet )

 

Runden efter er datoen 22/4 og det står på kampen om æren og håneretten, da vi på “ udebane “ møder de evig lokal rivaler fra HB.

Kampen er ud over de åbenlyse vigtigheder, også en direkte duel om at få de vigtige point der kan skabe lidt afstand til bunden i rækken.

Vi vinder kampen 4-1 og spiller igen en rigtig fornuftig kamp.

 

 

Stensballe – Horsens Freja

 

I dagens opgør skulle vi forsøge at følge op på det momentum vi havde fået skabt som hold i de to foregående kampe.

 

Kampen starte med et massivt højt pres fra Stensballe, men her ser man at vi er vokset som hold og har taget de rigtig skridt i forhold til hvordan vi ønsker at vi skal spille fodbold, da vi formår at spilles os ud af deres pres.

Vi spiller muligvis også sæsonen bedste kamp hvor vi står godt på banen og samtidig spiller en fantastisk omgang fodbold og dermed fremhæver de forcer dette hold besidder og vi kan gå til pause foran 0-3.

 

Vi kommer desværre ikke klar ud til 2. Halvleg og de første 10-15 min hænger vi hele tiden en skridt bagved Stensballe og vi må se dem reducere til 1-3 og kort tid efter begår vi et straffespark som vi er heldig at Bo redder.

Denne redning bliver den livslinje vi har behov for og vi sætter os igen på kampen og spiller igen fodbold og agere klogere i vores defensive arbejde.

 

Det største minus ved i dag er vores parathed, og dette er klart noget vi skal have fokus på at optimere, og det er ikke første gang i sæsonen at vi har været tidligt foran, og hvortil det har udviklet sig til at blive en sovepude for os, så vi skal finde en løsning på at kunne bevare vores fokus i samtidige 90 min. og vi må tilbage på træningsbanen og arbejde hårdt for at få rettet op på dette.

Når vi agere som et hold, har vi skabt en solid defensiv base og vores måde at spille fodbold på er meget chance skabende, som tydeligt også ses ved at vi har scoret 14 mål i de første 5 kamp og ligeledes kun lukket 8 ind, hvilket i min optik er en ekstrem godkendt start for et oprykker hold.

 

Kampen i Tal

 

Stensballe 1-5 Horsens Freja ( 0-3 )

 

0-1   9  min.  Omar ( Adnan )

0-2  27 min. Adnan ( Rene )

0-3  38 min. Adnan ( Yunus )

1-3   52 min. Ukendt

1-4   72 min. Str. Yunus

1-5   78 min. Adnan ( Marossi )

 

 

Næste kamp : Lørdag D. 5/5 hjemme mod Hatting-Torsted kl. 15.30

 

/Dan