Serie 3 – Horsens Freja vs hb

Skrevet af ALV d. 13. april 2018

Serie 3 – Lørdag 07-04-2018

Horsens Freja – Horsens B 4-2 (2-1)

Lørdag skulle Frejas 2. hold ud i et vaskeægte lokalopgør mod rivalerne fra HB. Traditionen tro var tændingen høj på Spar Nord Park med mange mennesker på linjerne.

HB starter kampen bedst og presser, som forventet, hårdt på fra første fløjt. Det giver pote efter 12 minutter, hvor de kan bringe sig foran efter et indlæg tæt under mål, hvor vi ser en smule passive ud.

Der går dog ikke længe før udligningen falder. Thomas sender en god bold i dybden til Piv, som bliver nedlagt i feltet – Klart straffespark. Den salgs tager Niller sig af, og han svigter heller ikke denne gange.

Efter 38 minutter falder første, af i alt fem kort. HB’s højreback bliver korrekt sendt ud med gult, efter en sen tackling bagfra på Johnny. Med en mand i overtal presser vi på efter et føringsmål, som også flader kort efter. Emil Dammann viser flot presspil og erobrer bolden højt på HB’s banehalvdel. Han sender et fint indlæg i boksen, som efter lidt tilfældigheder, ender hos Niller, der kan score sit 2. mål i kampen, og bring os foran 2-1.

2. Halvleg er ikke mere end 6 minutter gammel, før vi kommer på 3-1. Philip sætter sin back, og køre mod baglinjen. Herfra sender han et fladt indlæg i boksen, som Thomas kan sparke i mål. Stærkt forarbejde af Philip.

HB får reduceret efter 77 minutter, men vi holder stand, og Tor kan lukke kampen efter ’88 på en fin assist af Jokke.

Kampens sidste minutter bliver unødvendigt dramatiske med et gult til HB, og et rød til begge hold. På trods af dette kan vi se tilbage på en sejr, som betyder meget mere end bare tre point. Hele holdet arbejdede stenhårdt og disciplineret, hvilket er det der skal til for at vinde et derby-opgør som dette.

Kampen gav debut til Philip Singh, og Mathias Pedersen, som efterfølgende blev kåret til kampens spiller.

Næste kamp er lørdag d. 14/4 kl. 15.30 ude mod HfS.

 

Holdopstilling:

Bo

G, Mathias, Elle, Johnny

Niller (c), Krølle

Philip, Dammann, Piv

Thomas

Bænk: Jokke, Tor, Plet (Ikke benyttet)

Kampens spiller: Mathias

Kampen i tal:

12 0-1 –

19 1-1 Niller/ staffespark (Piv)

39 2-1 Niller (Dammann)

51 3-1 Thomas (Philip)

77 3-2 –

88 4-2 Tor (Jokke)

Locht/