Serie 1 kvinder – løsning vs Horsens Freja

Skrevet af ALV d. 20. april 2017

Serie 1. damer

Løsning IF – Horsens Freja 0 -7

2. påskedag var Frejas 1. hold på besøg i Løsning, til en kamp mellem to ny oprykkere til serie 1.

Fra starten lagde Freja spillerne et højt og massivt pres der stressede hjemmeholdet. En sjuskefejl i vores forsvar efter 5 min. var dog ved at koste et mål, men Anne Sofie kom fremragende ud af målet og fik afværget.

Efter 9. min. sender Malene en god bold i dybden til Mille, der sikkert udnytter chancen.

Kun 4 min. efter er Mille igen på færde da hun rykker forbi en modstander og fra en spids vinkel scorer igen. Laura Buhl der konstant var på færde i modstandernes felt, bringer Freja på 3 -0 efter 19. min. Trods spilovertag og flere chancer, bliver det ikke mere til i før pausen.

Efter pausen forsøger Løsning sig fornuftigt nok med lange bolde i dybden, men løber gang på gang i vores offside fælde.

En storspillende Mille Nannestad punkterer sidste spænding om de tre point, da hun udnytter en god aflevering fra Nanna og bringer os på 4 -0 efter 54 min.

På en assist fra Maria, sender Malene bolden i kassen til 5 -0.

Efter 79. min. får Maria Alberdi lov til at stå helt fri i feltet og scorer til 6 – 0.

Line Bæk udnytter at Løsnings keeper er lang ude af sit mål, og sparker elegant bolden i mål til slutfacit 7 -0, få minutter før slutfløjt.

Det blev en hård start for vores modstandere, der dog skal roses for ikke at grave sig ned men forsøge at skabe en kamp.

Freja tøserne skal roses for en fremragende holdpræstation, alle fulgte det taktiske oplæg, der blev fightet over hele linjen og spillet flot fodbold og efter kampen var det umuligt at udpege en enkelt spiller. Så ”dagens spiller” blev tildelt til hele holdet.

Trup:

Anne Sofie Berthelsen, Mia Randlev, Ea Overvad, Frida Selimann, Louise Elsborg, Ida Glargaard, Laura Buhl, Line Bæk, Malene Rundstrøm, Maria Alberdi, Michelle Adsbøl, Mille Nannestad og Nanna Rasmussen.

 

/Tonny