Serie 1 kvinder – hover vs Horsens Freja

Skrevet af ALV d. 16. oktober 2017

Serie 1. damer

Hover IF- Horsens Freja 0 -1

 

Oprykningen blev sikret i uskøn kamp.

 

Værterne fra Hover skulle vinde med mindst 2 mål, for at kunne true Freja damernes oprykning.

Det afgørende slag mellem rækkens to tophold blev da også et tæt og intens opgør, hvor Freja trak det længste strå, men ikke helt uden dramatik.

Dramatikken skete midt i første halvleg, hvor vores keeper Christina Thomsen spiller bolden videre i en helt upresset situation, hvorefter hun kaster sig i græsset i smerte da hun får et vrid knæet.

Thomsen er kendt som værende en hård nyser, og hun har en skadeshistorik der havde fået de fleste til forlængst at stille fodboldstøvlerne på hylden, kommer på benene igen efter et længere spilstop.

Vi vælger ikke at skifte ud, men må den sidste time spille med en keeper der ikke kan gå uden for det lille felt.

Det hele startede ellers rigtig godt, med et Freja hold i sædvanlig kontrol, og især med en ustyrlig Oline Larsen der tryllede på højre kanten. Efter 9 min. spiller hun Ida Glargaard fri på kanten af feltet, og Ida bringer fortjent Freja foran. Der var chancer til mere, Laura Buhl var tæt på et par gange, men vi måtte nøjes med at gå til pausen med en et måls føring.

  1. halvleg.

Hover blev mere agressive efter pausen, og vi trak os længere tilbage på banen, så Thomsen kunne blive stående nærmest på målstregen. Det gav naturligvis en del utryghed i bagkæden, men trods overvægt i spil kom Hover aldrig til en større målchance. Til gengæld var vi særdeles farlige når Mille Nannestad satte afsted i sine lynhurtige omstillinger, der med god støtte fra Michelle Adsbøl, Oline og Laura, burde have givet mål, men desværre blev der afsluttet for svagt. Line Bæk havde også en kæmpe chance på hovedstød, men header desværre over mål.

Kampen var et godt bevis på at holdet også kan rykke sammen i modgang, og trods flere gode individuelle præstationer skyldes sejren en helstøbt holdindsats, hvor hele truppen fortjener ros for en ukuelig vilje til at ville vinde.

Der var naturligvis glæde og champagnesprøjt i Freja lejren, efter at oprykningen var sikret. Tak til alle dem der havde taget turen til Vejle for at heppe på pigerne.