Serie 1 kvinder – Horsens Freja vs silkeborg kfum

Skrevet af ALV d. 11. oktober 2017

Serie 1. damer

Horsens Freja – Silkeborg KFUM 3 – 0

Frejas damer fortsætter de gode takter

Silkeborg KFUM der i weekenden gæstede Spar Nord Park, er en modstander man skal respekt for. Det havde vi også. Efter forårssæsonen rykkede de ned fra Jyllandsserien og med en sejr i Horsens, var de teoretisk med i kampen om oprykning igen.

Men sådan gik det heldigvis ikke. Freja tøserne satte fra start et tungt pres på Silkeborg og var klart spildominerende. Der skulle dog gå 29 min. før Oline Larsen kunne bringe os foran efter en assist fra Line Bæk. Kun 3. min. senere scorer Oline dog igen, denne gang efter en assist fra Mille Nannestad, der inden pausen selv gør det onde ved Silkeborg og scorer til 3 -0. Mille havde kort efter muligheden for at punktere kampen totalt, men hendes afslutning rammer stolpen.

  1. halvleg.

Silkeborg KFUM kommer lidt mere med i kampen, men bliver aldrig nogen trussel for et Freja hold, der virkelig rammer dagen med spil på højt niveau på alle pladser.

Med resultatet er Freja pigerne i en gunstig situation med max point før de sidste to kampe, der begge er på udebane.

Mette Ladegaard Andersen spillede en stor kamp og fandt ind i et fremragende samarbejde med Michelle Adsbøl på venstrekanten. Anfører Line Bæk blev dog valgt til dagens Freja spiller, hun var simpelthen overalt og tog gang på gang de rigtige beslutninger.

/Tonny