Serie 1 kvinder – Horsens Freja vs gødvad

Skrevet af ALV d. 4. oktober 2017

Serie 1. damer

Horsens Freja vs Gødvad IF 5 – 2.

Ny sejr til Frejas damer

Der var der lagt op til endnu en jævnbyrdig dyst, da Freja tøserne i weekenden tog imod Gødvad på eget kunstgræs. I udebaneopgøret var det nemlig Gødvad der kom bedst fra start, inden Horsens Freja spillerne vågnede op og satte tingene på plads.

Denne gang var hjemmeholdet klar fra start og i et gevaldigt spillehumør. Allerede efter 4 minutter bankede Ida Glargaard kuglen i kassen med et tørt hug fra kanten af feltet, efter en god assist fra Mille Nannestad. Kun 3 minutter senere finder Oline Larsen, Laura Buhl der slider sig fri og scorer ved fjerneste stolpe. I den periode sad Freja tøserne totalt på kampen, og diskede op med flot kombinationsspil og gode detaljer, alligevel kostede en kommunikationsfejl i forsvaret et reducerende mål til Gødvad.

Men på en scoring af Line Bæk og 2 mål af Oline Larsen, kunne Freja gå til pausen med en solid 5 -1 føring. Sidste mål af Oline var i øvrigt en sand perle, hvor hun af- dribler et par modspillere nærmest på baglinjen og prikker bolden sikkert i mål.

  1. halvleg.

I pausen fik Gødvad justeret på såvel opstillingen og taktikken, og kom godt ind i kampen. På et frispark efter 49 min. sejler bolden ind under overliggeren, udenfor keeper Tove Mikkelsens rækkevidde.

Det gav lidt ekstra gejst hos modstanderne, men Freja tøserne kørte sikkert sejren hjem og har stadig max point på kontoen. Dagens Freja- spiller var Oline Vestergaard Larsen, der krydrede en god indsats med to mål.

Truppen: Tove, Malene, Frida, Nanna, Louise, Mette, Oline, Line, Ida, Mille, Michelle, Laura og Simone.

Næste kamp er torsdag d. 5/10 mod rækkens nr. 2 Hover.