Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195 Serie 1 – Horsens Freja vs ifsk | Horsens Freja
Serie 1 – Horsens Freja vs ifsk

Skrevet af ALV d. 23. juni 2018

Horsens Freja – IFSK, 20. juni 2018

Det var knald eller fald for os i denne kamp hvis vi ville være med i oprykningsræset. Vi skulle bruge 3 point for at komme forbi Brabrand og ligge med samme antal point som FC Horsens inden sidste runde. Vi starter OK uden at være prangende og ligger et godt tryk på IFSK, der kom til Horsens, for at revanchere weekendens nederlag til os. Det var anden gang inden for 5 dage, at vi mødte IFSK, og vi vidste, at de var en udfordring, selvom de ligger nummer seks i puljen – lidt misvisende for så godt et hold.

IFSK kommer dog hurtigt med i kampen, men ingen af holdene spiller god fodbold på en dag hvor vejret er gråt og vådt.
0-0 ved pausen, præcis som i første kamp i weekenden.

2. halvleg bliver ikke en kønnere affære, men vi får allerede efter to minutters spillet headet bolden i kassen ved Seb efter et fint indlæg fra Jeppe på venstresiden. Det næste kvarters tid har vi momentum og vi ligger et fint pres på IFSK, inden de på en lang bold i dybden desværre bliver farlige og får den puttet i kassen. Herefter bølger det en del frem og tilbage uden at nogen af holdene får ordentligt styr på kuglen og spillet den fint rundt.

Sæsonen igennem har vi lavet mange mål i de sidste minutter, og vi har bevist, at vi kæmper til sidste fløjt. Det har specielt givet pote her i den sidste halvdel af sæsonen – og igen i dagens kamp får vi lagt den ind med godt 10 minutters spil tilbage.
Emil er kommet ind på højrekanten og tager nogle fine træk ind i banen, med et par IFSK spillere i hælene, inden han lægger den fint over til Jeppe, der sparker den forbi deres målmand. En stor forløsning.
Vi fastholder føringen til slut og går nu imod en meget spændende sidste runde, hvor vi håber, at IFSK vil hjælpe os med at tage point mod FC Horsens. Gør de det, så kan vi selv afgøre det mod Vejle.
Seks sejre i træk – og det spidser virkelig til.

Det bliver et festfyrværkeri på lørdag mod Vejle FC. Så kom og støt op om holdet. JS kvinderne kæmper for overlevelse og serie 3 spiller også lige inden, mens serie 4 spiller på samme tid – så Spar Nord Park skulle gerne bugne med tilskuere hele dagen.
Vel mødt lørdag kl. 13.30 hvor jyllandsserie kvinderne, serie 3 spiller. Efterfølgende kamp mellem Serie 1 herrer og Vejle FC. Potentiel oprykningskamp.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function create_function() in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php:64 Stack trace: #0 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/autolinks/footer-autolinks.php(36): suarr::vksort(Array, 'anchor') #1 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(308): SU_FooterAutolinks->autolink_footer('') #2 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters(false, Array) #3 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #4 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(3059): do_action('wp_footer') #5 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/footer.php(347): wp_footer() #6 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(783): require_once('/customers/f/d/...') #7 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(718): load_template('/customers/f/d/...', true, Array) #8 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #9 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/single-post.php(7): get_footer() #10 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include('/customers/f/d/...') #11 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/f/d/...') #12 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/index.php(17): require('/customers/f/d/...') #13 {main} thrown in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php on line 64