Serie 1 – Horsens Freja vs fc horsens

Skrevet af ALV d. 1. april 2018

Horsens Freja – FC Horsens, 1. April 2018

Efter 2½ måneds vinter opstart skulle påsken sluttes af med turneringsopstarten hjemme mod lokalrivalerne fra FC Horsens, som vi også havde mødt i en træningskamp i marts måned. Her vandt vi med 4-0, og skulle ud og vise, at det ikke var en engangsforestilling.

Vi starter kampen i et højt tempo og får spillet sig fint uden om deres kæder, men kommer aldrig frem til de helt store chancher. FC Horsens æder sig mere og mere ind i kampen og scorer da også i slutningen af 1. halvleg på en returbold, som de var hurtigere over. 2. halvleg foregår meget på FC Horsens’ præmisser desværre, selvom det er Freja, der har bolden mest og får den skubbet fint rundt. Vi mangler lige det sidste, efter vi egentlig kommer frem til en 2-3 100 % chancer foran mål. Desværre lukker får FC Horsens i midten af 2. halvleg fejlagtigt et mål, på hjørne som bliver skubbet over stregen med hånden. Herefter lukker de helt af bagude og vi formår ikke at slå tilbage. Vi manglede den sidste tænding i nærkampene og kynismen foran mål var ikke hvad vi kunnet have ønsket os. Det skal vi arbejde på de kommende uger.
Den ender derfor, meget skuffende, desværre 0-2 til FC Horsens. Der var et fint fremmøde til kampen, og når vi kommer på græs og over på kampbanen d. 13 mod Aarhus 1900, så håber vi, at der vil komme endnu flere og kigge.
Næste weekend skal vi til Fredensvang og jagte en genoprejsning mod AGF.