Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195 Serie 1 – Horsens Freja vs brabrand | Horsens Freja
Serie 1 – Horsens Freja vs brabrand

Skrevet af ALV d. 5. juni 2018

Horsens Freja – Brabrand IF – Fredag d. 1/6-2018

En vigtig kamp stod for døren og vi skulle fredag aften ud og møde puljens nok bedst spillende fodboldhold, udover os selv selvfølgelig.
Tidligere på sæsonen tabte vi 1-0 i Brabrand efter et brændt straffespark og generelt en kamp, hvor det var stolpe ud. Vi skulle ud og have revanche, og hvis vi ville holde fast i toppen og stadig spille med om oprykningen, så skulle der tre point på kontoen.

Braband starter bedst de første 20-25 minutter og får fint kombineret sig udenom vores presspil. De formår dog aldrig at blive vildt farlige på den sidste tredjedel af banen. Stor cadeau til vores forsvar og keeper, som holder dem fuldstændig fra fadet kampen igennem.
Vi havde inden kampen snakket meget om, at det hold der var mest disciplinerede og holdte sig til deres gameplan kampen igennem ville stå som sejrherrer til sidst. Dette fik vi løst til punkt og prikke, og der blev fightet og spillet god fodbold over hele linjen.
Efter godt 25 minutter tager vi for alvor fat og Seb ligger flot en bold henover Brabrands bagerste kæde hvor Have kommer i løb og sparker bolden i kassen over to omgange. Brabrand spillerne virkede trætte herefter og vi sad på det meste af kampen og vandt mange vigtige dueller i bagkæden og på midten. Efter godt en halv times spil kommer bolden over venstrekanten efter endnu en erobring på midten af Johansen, hvor Have smider den ind i hovedet på Seb, der flot kommer højest og header bolden ind via undersiden af overliggeren.
Vi har været farlige på dødbolde i denne sæson, og hver eneste gang, vi har en dødbold langt fremme på banen, bliver der en stor mulighed ud af det. Det bliver vi igen efter godt og vel 40 minutters spil, hvor der bliver kæmpet om bolden, efter en fin slået bold af Arton udenfor feltet, og til sidst lander for fødderne af Mikkel Vilhelmsen der sætter den ind til 3-0.
Freja fuldstændig i kontrol og foran 3-0 ved pausen.

2. halvleg bliver en mere rodet affære og trætheden begynder at melde sig i varmen. På 10 minutter bliver der uddelt 3 gule kort, og i få minutter er vi i undertal med to mand hvor Brabrand ligger et lille tryk med lange bolde mod vores bagerste kæder, der flot får afværget.
Jeppe er også kommet på banen og har indtaget venstresiden med stort overskud og får kørt Brabrands højreback fuldstændig i sænk til tider, og vi får generelt Brabrand ud og løbe mange meter, hvilket de ikke er vant til.
Vi lukker og slukker med et kvarters tid igen – endda med en mand i undertal efter rigtig godt kombinationsspil mellem Have, Emil & Gunnar, hvor sidstnævnte sparker den stille og roligt ind efter fint forarbejde og flot assist af Emil.
Inden kampen, der blev spillet i flot vejr, med en masse folk på lægterne blev fløjtet af, ville dommeren have lidt opmærksomhed og fik sendt et par gule kort mere afsted.
Fantastisk med en god sejr, og vi ligger stort tryk på Brabrand og Horsens FC i toppen af puljen nu.
Tak for opbakning.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function create_function() in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php:64 Stack trace: #0 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/autolinks/footer-autolinks.php(36): suarr::vksort(Array, 'anchor') #1 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(307): SU_FooterAutolinks->autolink_footer('') #2 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(331): WP_Hook->apply_filters(false, Array) #3 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php(476): WP_Hook->do_action(Array) #4 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(3058): do_action('wp_footer') #5 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/footer.php(347): wp_footer() #6 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(770): require_once('/customers/f/d/...') #7 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(716): load_template('/customers/f/d/...', true, Array) #8 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #9 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/single-post.php(7): get_footer() #10 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include('/customers/f/d/...') #11 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/f/d/...') #12 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/index.php(17): require('/customers/f/d/...') #13 {main} thrown in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php on line 64