Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195 Serie 1 herrer – agf vs Horsens Freja | Horsens Freja
Serie 1 herrer – agf vs Horsens Freja

Skrevet af ALV d. 19. maj 2019

Referat – AGF-Freja (5-4)

I kampoplægget blev nævnt følgende om AGF: De er et fysisk stærkt hold, deres offensive spillere skal vi have respekt for – de er gode, hurtige og 1v1 stærke, så vi skal være super forberedt i alle situationer og tackle igennem. De er gode til at spille dybe bolde og samtidig også gode til at spille boldene fra bagkæden ind i mellemrum foran vores bagkæde. Deres angriber Michael Nyame skal vi være ekstra opmærksomme på. AGF kan udfordres i deres defensiv, hvor de især på backs ikke er gode, og deres midtstoppere er også til at presse.

Kampens forløb
8 min. 1-0 – et forkølet spark fra små 20 m sejler i en bue inde under overliggeren – Casper spræller forgæves

13 min. Ashvin rammer stolpen tæt under mål

22 min. 1-1 Mads finder Kevin, der fra kanten af feltet sparker bolden i mål

31 min. 2-1 – et indkast midt på vores halvdel blir taget hurtigt, og den omtalte Michael Nyame tackler sig igennem et par midtbanespillere og et par forsvarsspillere før han triller bolden i mål

34 min. 3-1 – Arton blir ramt og lægger sig med smerter i knæet – vi har bolden og der råbes spark den ud. Det blir ikke hørt og vi mister bolden langt fremme. AGF omstiller og i kaosset med Arton, der stadig ligger, er de pludselig alene igennem og scorer.

36 min. Mads har en stor chance efter hjørnespark, hvor deres keeper redder et godt skud i forreste hjørne.

Pause – Vi er godt med i kampen, men har givet 3 mål væk, som alle burde være forhindret. Vi skal blive ved med at tro på det.

55 min. – Mads rammer stolpen fra kanten af feltet

58 min. – Kevin har en lignende situation fra første scoring – han kommer udenom keeperen på kanten af feltet, men hans afslutning med venstre går desværre forbi det tomme mål.

60 min. – Nyland løber godt i feltet, får bolden med sig og hamrer på kassen med venstre – desværre blir hans gode afslutning blokeret

67 min. 4-1 Michael Nyame gir os igen problemer med hans hurtighed og fysik og scorer igen

68 min. – Emil SP er helt fri i feltet, men han får aldrig afleveringen

70 min. – 4-2 Ashvin spilles dybt af Mads – løber fra hans back og scorer sikkert til 4-2

72 min. – 4-3 Ashvin spilles igen dybt og løber igen fra backen – denne gang spiller han uselvisk Emil SP, der scorer sikkert.

83 min. – AGF får gult og vi satser med at gå i 3 mands forsvar og spiller med 2 angribere

87 min. – 5-3 – vi taber først en duel midt på, og taber desværre endnu en duel på baglinien, og endelig taber vi en duel feltet, hvor en angriber står for fri i feltet – han vender og i duellen blir der sat en tå på bolden af enten os eller angriberen og bolden går under Casper

93 min. – 5-4 – Have scorer sikkert på straffe

Vi taber 5-4

Vi er suverænt de bedste i 2. halvleg og dermed også bedst i kampen, men AGFs offensive individuelle kvaliteter og de 3 virkelig trælse mål i første halvleg er kampafgørende. Frejaspillerne skal have kæmpe ros for aldrig at give op i kampen, kæmpe til absolut sidste fløjt. Fysisk er vi rigtig godt med, og det fremadrettede spil i dagens kamp var på et højt niveau.

…. men vi taber og det ser ikke godt ud i tabellen

Nu har vi mødt alle holdene, og 2. runde starter igen lørdag. Det er nu vi skal have sejre, og ser vi tilbage på kampene, så har vi ment vi kunne have haft flere point mod Hadsten, Odder, Brabrand, Aabyhøj, ASA og nu AGF.

Pointene kommer ikke af sig selv – vi er i en situation, hvor vi i hver eneste kamp skal ramme vores topniveau for at lykkes. Vi har et godt sammenhold, og det er det vi skal bringe sammen i de næste 7 kampe. Hver enkelt spiller skal give alt for holdet og jeg skal lægge den rigtige strategi og motivere til at vi præsterer max. som hold.

Vi skal have en sejr hurtigt, og meget gerne i lørdagens kamp mod Hadsten.

Med venlig hilsenAllan Dvinge

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function create_function() in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php:64 Stack trace: #0 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/autolinks/footer-autolinks.php(36): suarr::vksort(Array, 'anchor') #1 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(307): SU_FooterAutolinks->autolink_footer('') #2 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(331): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #3 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php(474): WP_Hook->do_action(Array) #4 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(3058): do_action('wp_footer') #5 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/footer.php(347): wp_footer() #6 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(770): require_once('/customers/f/d/...') #7 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(716): load_template('/customers/f/d/...', true, Array) #8 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #9 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/single-post.php(7): get_footer() #10 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include('/customers/f/d/...') #11 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/f/d/...') #12 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/index.php(17): require('/customers/f/d/...') #13 {main} thrown in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php on line 64