Referat: Brabrand IF vs. Horsens Freja (Serie 1, kvinder)

Skrevet af Jes d. 1. oktober 2019

Brabrand IF vs. Horsens Freja 0 – 4

Frejas kvinder forsatte den flotte stime, da de søndag var i kamp mod Brabrand.

Helt fra start tager Freja spillerne initiativet, men Brabrand bider bedre fra sig i forhold til kampen i Horsens, som vi vandt 7 -0.

 Vi er da også tæt på at hjælpe hjemmeholdet i gang i de første minutter, da en for kort tilbagelægning giver Brabrand deres største og reelt eneste chance i kampen, men deres angriber misser muligheden.

Frejas dominans giver bonus efter 13. minutter, efter godt forarbejde spiller Louise Jenner, søsteren Rikke fri og hun bringer Freja foran.

Freja kvinderne fortsætter det høje presspil, og presser i lange perioder Brabrand helt tilbage. Der er en ukuelig vilje blandt spillerne til at løbe i alle rum og troen at på chancerne byder sig, det gør de også, men skarpheden mangler.

Efter 42. min. bringer Louise Jenner sig selv på måltavlen da hun banker bolden i rusen og udbygger føringen til 0 – 2.

2. halvleg er kun 2. min. gammel, da Mille Nannestad efter et raid frem i banen, finder Oline Larsen, der kan score til 0 – 3.

Stillingen holder indtil det 84. min. da Frida Selimann, bliver straffet med gult kort for skubben og flere gensidige bataljer med en Brabrand spiller, det rokkede dog ikke ved Freja spillernes totale overlegenhed, og efter lidt smarte finter i feltet, kan Oline Larsen kort efter gøre sig til dobbelt målscorer og sikre en Freja sejr på fire mål. Sejren burde dog være langt større, vi skaber en masse, men brænder desværre alt for mange chancer, heldigvis havde vi igen råd til det.

Brabrand formåede ikke for alvor at udfordre Freja kvinderne, især vores stærke centrale firkant med Mille og Frida i midterforsvaret og de to 8ére Ea Overvad og Louise Jenner, var bundsolide og arbejdede klogt og benhårdt begge veje.

Ea Overvad kunne da også fortjent modtage titlen som dagens spiller. Ea spillede som altid med stor rutine, overblik og fightervilje, derudover vandt hun som vanligt stort set alle nærkampe.

Individuelt og som hold ser vi formstærke ud, og vi håber på at den positive tendens fortsætter i næste kamp ude mod Lyseng lørdag d. 5/10 kl. 14.00.

Truppen: Trine Buhl, Lærke Borggaard, Frida Selimann, Mille Nannestad, Louise Elsborg, Ida Glargaard, Ea Overvad, Louise Jenner, Rikke Jenner, Pia Bovien, Oline Larsen og Samantha Taylor.

/Tonny