Reception for sponsorer og Frejas venner

Skrevet af ALV d. 11. april 2017

Lørdag var dagen hvor vi i Horsens Freja startede vores sæson på Spar Nord Park. I den anledning afholdte vi reception for samarbejdspartnere, sponsorer samt Frejas Venner.

Vi havde fornøjelsen af at være vært for ca 45-50 personer, som i vores nye omgivelser kunne indtage frokost og et par øl. Der blev hurtigt fortalt historier fra gamle dage, Frank og Søren Matz kunne berette om Freja anno 2017, hvor vi sportsligt har rykket os fra en klub der lå “fast” i serie 2 eller 3, til nu at spille om oprykning til Danmarksserien.

Blandt gæsterne denne lørdag var Axel Herløv. Aksel var ungdomstræner i Freja tilbage i midt halvtredserne og ca ti år frem. Axel bor i dag på Sjælland men følger stadig med i klubben og vi er utrolig stolte af at han også tog turen til Horsens og deltog i en super hyggelig dag i klubben!!!

Efter Tina og Sofie havde forkælet vores ganer med lækker frokost, kunne vi glæde os over 3 point på kontoen efter en kamp hvor holdet leverede som nat og dag i de 2 halvlege. Samtidig kunne vi nyde synet om vores nye “sponsorhegn”, som giver vores sponsorerne den opmærksomhed de i den grad fortjener!!

Alt i alt en SUPER dag i Horsens Freja, og det vidner om at vi hurtig får skabt rammerne for at bevare Freja ånden i vores nye lokaler.

THIS IS FREJA

Outzen