Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195 Nyvalgt bestyrelse og pokaluddelinger | Horsens Freja
Nyvalgt bestyrelse og pokaluddelinger

Skrevet af Jes d. 24. januar 2020

Horsens Freja afholdte ordinær generalforsamling onsdag den 22. januar 2020 i Freja Caféen, hvor den nye bestyrelse for 2020 blev valgt.

Den nye bestyrelse, som glæder sig til at tage fat og arbejde for Horsens Freja, ser sådan ud i 2020:

Formand: Tine A Larsen
Næstformand: Jesper Jensen
Sekretær: Josephine Meldgaard
Medlem: Erik Rasmussen
Medlem: Peter Petersen
Medlem: Paul Ridings
Medlem: Peter Strømkjær Hansen
Suppleant: Manish Skjønneman

Derudover blev der uddelt to meget velfortjente pokaler til hhv. Karina Borberg Mortensen (Årets Leder-pokal) og Josephine Meldgaard (Årets Social-pokal). Stort tillykke til begge pokal-modtagere.

Læs her bestyrelsen begrundelse for valgene:

Årets Leder-pokal 2019

Bestyrelsen har i år valgt at pokalen skal gå til en person, der har udført et stort arbejde for klubben. Ikke bare i det forløbne år, men igennem flere år, ja faktisk flere årtier. En person med Freja hjertet på rette sted og et menneske, der med sit smittende humør og positive tilgang til tingene har betydet rigtig meget for mange mennesker i Freja. En person, der har stillet op for klubben i mange forskellige sammenhænge. Det være sig fra ungdom til senior både som tilskuer, forælder, hjælper til arrangementer, som ungdomstræner og medvirket i ungdomsudvalg, som senior formand en kort periode og vores alles madmor fodboldskolen siden opstarten i 2009. Men vigtigst og årsagen til du skal have denne pokal er, at du, trods lidt usikkerhed i starten, virkelig er trådt i karakter og har taget ansvar og været primus motor for både sandkassehold og vores gymnastikbørn de seneste år.


Karina Borberg Mortensen

Pokal for socialt udført arbejde 2019

Vi har i Horsens Freja heldigvis mange, der ikke er bange for at træde til, når der er brug for en hånd. Og så er der alligevel én, der har gjort sig særligt bemærket, én der gerne går forrest og vil gå langt, for at få tingene til at fungere, -en der ikke er bange for at tage fat. Et menneske, der igennem de sidste par år har fundet sig et stå sted i klubben, en der brænder for sin sport og giver sig 100%. En der har været meget aktiv for at få sine holdkammerater til at deltage mere i klubbens fælles aktiviteter, både til vores fester og som frivillige til arrangementer. En person der selv har taget mange café vagter samt initiativ til fælles aktiviteter og virkelig har fået Frejas håndbold piger med på lystavlen.


Josephine Meldgaard

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function create_function() in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php:64 Stack trace: #0 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/autolinks/footer-autolinks.php(36): suarr::vksort(Array, 'anchor') #1 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(307): SU_FooterAutolinks->autolink_footer('') #2 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(331): WP_Hook->apply_filters(false, Array) #3 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php(474): WP_Hook->do_action(Array) #4 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(3058): do_action('wp_footer') #5 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/footer.php(347): wp_footer() #6 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(770): require_once('/customers/f/d/...') #7 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(716): load_template('/customers/f/d/...', true, Array) #8 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #9 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/single-post.php(7): get_footer() #10 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include('/customers/f/d/...') #11 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/f/d/...') #12 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/index.php(17): require('/customers/f/d/...') #13 {main} thrown in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php on line 64