Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195 Nyhedsbrev december 2020 | Horsens Freja
Nyhedsbrev december 2020

Skrevet af Jes d. 15. december 2020

Horsens Freja udgiver løbende nyhedsbreve. I denne udgave kan du læse om:

  • Bestyrelsen: Formandens julehilsen – og tak for året, der er gået
  • Bestyrelsen: En nyhed med krudt i…
  • Ungdom: DBU Top Center
  • Senior: Afslutning 2020
  • Støt vore sponsorer – de støtter os

Bestyrelsen: Formandens julehilsen – og tak for året, der er gået

Kære Freja mennesker

I får lige en lille hilsen herfra, hvor jeg gerne vil sige jer 1000 tak for i år.

Et år i coronaens tegn
Tak for et uforglemmeligt år med alle de op- og nedture, det nu har budt os.

Her tænker jeg især på vores utrættelige trænere, der trods forskellige forholdsregler har formået at opsætte spændende træningspas, uanset om vi har måtte træne 10 eller 50 på samme bane.

Omstillingsparathed er et nøgleord i tider, som vi nu navigerer i, og jeg må sige, jeg er fuld af beundring for jeres tålmodighed, gode humør og fine tiltag for at få hverdagen i Horsens Freja til at glide, en særlig tak til jer!

Vi er gode sammen
Nu er vi jo ikke ligefrem en klub, der lader os gå på af tingenes tilstand, men en dejlig broget flok af mennesker med en ting til fælles, nemlig at vores hjerter banker for klubben.

Vi er rigtig gode til at arbejde os ud af udfordringerne og til at kigge fremad. Det ser vi så tydeligt, når vi i dette efterår har kunnet præstere intet mindre end to oprykninger på herre senior siden.

Sammenhold, gode træningspas og hårdt arbejde er årsagen til at vi fra foråret 2021 kan glæde os over se Horsens Freja spille Jyllandsserie, tak fordi i alle sammen troede på det!

Tusind tak for den økonomiske støtte
Der skal også lyde en tak til jer, der trods de økonomiske udfordringer, vi alle har stået over for i år, alligevel har valgt at donere forårskontingent, trænerhonorar og sponsorater til klubben, selvom vi egentlig havde meldt ud, at vi godt var klar over, det ikke ville være muligt for alle.

Det har betydet en stor forskel for klubbens økonomiske billede, tak for jer!

Generalforsamling og standerhejsning
Vi glæder os desuden til at se jer til generalforsamling mandag d. 18. januar 2021 kl. 19.00 i Vesthallen, samt standerhejsning lørdag d. 23. januar 2021 kl. 12.30 foran Vesthallen.

Efter regeringens nyeste udmeldinger kan det muligvis blive under andre former end ellers, men det melder vi ud, når vi kommer tættere på, vel mødt!

Glædelig jul og godt nytår
Med disse ord vil jeg ønske jer alle og jeres kære en rigtig glædelig jul og et lykkebringende nytår.

THIS IS FREJA

Mange hilsner

Tine A. Larsen


Bestyrelsen: En nyhed med krudt i….

Et nyt tiltag
Julen og nytåret nærmer sig, og selvom 2020 måske ikke har været det fedeste år isoleret set, så er der jo tradition for, at vi siger farvel til gamle år og goddag til det nye den 31.12 med lidt fyrværkeri.

Bestyrelsen er rigtig glade for at kunne meddele, at vi i år prøver et nyt tiltag i samarbejde med Horsens Boldklub (HB).

Vi blevet forhandler af fyrværkeri
I fællesskab er vi blevet forhandler af fyrværkeri fra Royal Fireworks hvor vi skal forhandle deres Diamond serie. Du kan se mere om udvalget på dette link.

Du finder det i ”Krudtladen” på parkeringspladsen ved HB
Vores fælles forretning vil have sit udgangspunkt i HB´s klubhus, der jo har en super beliggenhed tæt på en af de mest trafikerede veje i byen, hvor der kan skabes synlighed for udsalget over mod en hel masse bilister i området.

Som medlem af Horsens Freja, skal du naturligvis også informeres, så du og familien har mulighed for at planlægge et besøg i ”Krudtladen” på parkeringspladsen ved HB.

Både HB og Horsens Freja er spændte på, hvad tiltaget kan bidrage med i klubkasserne, men jo flere der får informationen – jo bedre.

Åbningstider
Forretningen vil holde åbent i dagene 27.12.2020 til 31.12.2020. Åbningstiden er fra 10 – 19 hver dag – dog i tidsrummet 8.30 – 14.00 på selve nytårsaften.

Vi glæder os rigtig meget til at betjene dig og din familie/venner – der vil dog være restriktioner på antallet af kunder i butikken på en gang. Der forventes at kunne lukkes ca. 20 ind ad gangen.

På bestyrelsens vegne

Henrik Magni, kasserer


Ungdom: DBU Top Center

Horsens Freja U10
Har her i efteråret, fået en spiller ”Mathis” med på DBU topcenter.

DBU topcenter er et tilbud om ekstra træning i et mere professionelt miljø til børn i alderen 10-13 år, som lige har lidt mere at byde ind med.

De bliver spottet til kamp og træning, af folk som har med dette projekt at gøre.

At Mathis blev udvalgt, er lidt vildt set med vores øjne
Han har nemlig været i Horsens Freja over et par omgange. Første gang, var han ikke så gammel og meget usikker på om han ville fodbold.

Men for 1½ år siden, kom han igen og skal lige love for han var klar, han gjorde en kæmpe forskel på holdet, specielt i det offensive spil.

U10 har siden de startede som U6, været et temmelig stærkt hold
De har haft 2 trænere som har fulgt dem hele vejen og dette har selvfølgelig givet den tryghed som er meget vigtig på et hold.

Vi i klubben vil følge med i fremgangen af holdet og Mathis, det bliver et spændende forår.

Efteråret blev gennemført
Efter et forår som stod på nedlukning, fik vi efter sommeren gennemført næsten alle de turneringer vi havde hold i, hen over efteråret.

At spille kampe i fodbold, er vigtigt. For at holde humøret højt på både børn og trænere. De træner jo med de forbehold der nu engang er, flere gange om ugen, at krydre det med kampe, har betydet alverden.

Så nu håber vi alle på at 2021, kan blive året, hvor vi får mere normalitet tilbage igen.

Indefodbold
Vinteren er over os, så nu er indefodbold kommet i højsædet.

DGI afholder vanen tro, vinterstævner, som de i år har afholdt i gode covid-19 trygge rammer. Mange af vores hold, har deltaget i disse stævner, med gode resultater og fantastisk sammenhold.

U7 årgangen, skal efter nytår prøve kræfter med U8 begynder niveau.
Dette har vi sammen med DGI aftalt, for at udfordre vores årgang noget mere.

Afslutningsfest
Plejer vi at holde i vores lille klub. Vi siger tak for i år og på gensyn i det nye, men sådan blev og bliver det ikke i år.

Vi har valgt at udskyde vores afslutningsfest til marts måned 2021, da det giver bedst mening. 150 – 200 mennesker samlet til dette arrangement, kan af gode grunde ikke lade sig gøre i år, men derfor skal vores medlemmer da ikke miste den fest med kåringer og sjov. Så dette skal nok blive afholdt.

Julehyggen er desværre aflyst
Det er vi selv sagt kede af, men fornuften til virkeligheden er vigtigst.
Julehyggen i 2021, gør vi bare ekstra hyggelig.

Sidst vil vi gerne ønske alle i og omkring klubben, samt sponsorer en rigtig glædelig jul og et fantastisk godt nytår.

Horsens Freja Ungdom

U7
U8
U10

Senior: Afslutning 2020

På trods af corona-restriktioner blev efterårssæsonen næsten helt afviklet, men blev dog inden sidste spillerunde kortet af. Dette medførte at DBU Jylland lod alle klubber der stadig havde en mulighed for oprykning, fik lov at rykke op.

Dette var super glædeligt for os, som havde mulighed for 2 oprykninger til både Jyllandsserien og til serie 3. Stort tillykke og rigtig stærkt gået af både 1. og 2. holdet (herrer).

Også vores øvrige hold fik sluttet rigtig fint af, bl.a. vores nyoprykkede Jyllandsserie kvinder fik en flot placering i midten af tabellen, og man fik holdt sig helt ude af bundstriden. Flot i den første sæson i Jyllandsserien!

Klar til foråret 2021
Vi har hen over efteråret forberedt os til den kommende sæson og indgået nye træneraftaler for 2021, så der nu er ro på og trænere på plads til alle hold.

Træner sammensætningen ser stort set ud som de gjorde i efteråret 2020 og det glæder os at alle trænere har haft lyst til at fortsætte i Horsens Freja og fortsætte det gode arbejde der er udført i 2020.

Super god stemming
Der har gennem hele efteråret været en super god stemning og harmoni omkring holdene, som er en fornøjelse at omgås i hverdagen.

Vi havde igennem efteråret også et fokus på, at vi skulle have det sociale i gang igen efter en længere corona-nedlukning og en periode, hvor vi kun måtte træne, men ikke mødes socialt.

Aflyste arrangementer i efteråret
Derfor var det et nødvendigt fokus, da efteråret startede på. Og man må sige, at det lykkedes rigtig fint på trods af at vi dog måtte aflyse flere af de planlagte arrangementer da forsamlingsforbuddet blev indsnævret.

Bland andet vores sædvanlige afslutningsfest måtte vi desværre aflyse, hvilket vi var rigtig kede af, da vi jo bland andet gerne ville have fejret vores oprykninger med hinanden på ordentlig vis.

I stedet måtte dette fejres holdvis i private omgivelser. Dette er derfor et område, vi skal have fokus på igen i foråret 2021, hvis ellers coronaen tillader det.

Svært forår i Jyllandsserien
Som følge af måden efterårssæsonen blev afsluttet på, har der været ekstra mange oprykninger i flere rækker, bl.a. i Jyllandsserien (herrer).

Selvom turneringsformen for foråret endnu ikke er endelig fastlagt, må det forventes, at der af den grund vil være ekstra mange nedrykkere i foråret 2021. Vi forventer derfor et svært forår, hvor der skal kæmpes hårdt for alle point og hvor alle kampe er vigtige – der bliver ikke råd til mange svipsere.

Der bliver derfor brug for den store opbakning som vi også havde i efteråret, hvor der var rigtig mange på Spar Nord Park og støtte op.

Rigtig glædelig jul
Der ønskes en rigtig glædelig jul fra seniorafdelingen i Freja. Vi ses på lægterne i det nye år.

THIS IS FREJA!!

Jesper Jensen, senior


Støt vore sponsorer – de støtter os

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function create_function() in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php:64 Stack trace: #0 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/autolinks/footer-autolinks.php(36): suarr::vksort(Array, 'anchor') #1 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(307): SU_FooterAutolinks->autolink_footer('') #2 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(331): WP_Hook->apply_filters(false, Array) #3 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php(476): WP_Hook->do_action(Array) #4 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(3058): do_action('wp_footer') #5 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/footer.php(347): wp_footer() #6 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(770): require_once('/customers/f/d/...') #7 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(716): load_template('/customers/f/d/...', true, Array) #8 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #9 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/single-post.php(7): get_footer() #10 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include('/customers/f/d/...') #11 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/f/d/...') #12 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/index.php(17): require('/customers/f/d/...') #13 {main} thrown in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php on line 64