Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195 Nyhedsbrev december 2019 | Horsens Freja
Nyhedsbrev december 2019

Skrevet af Jes d. 19. december 2019

Horsens Freja udgiver løbende nyhedsbreve. I denne udgave kan du læse om:

 • Formandens julehilsen
 • Mulige stjerne på vej
 • En lille update fra håndboldens side
 • Status for herre senior 2019

Formandens julehilsen

Kære Horsens Freja

Ja, kære alle jer, der er med til at gøre Horsens Freja til det mest fantastiske sted at være.

Jeg tænker her på medlemmerne, som trofast møder op til træning og kampe og er med til at skabe liv og glæde i de forskellige afdelinger.

På trænere og ledere, alle jer der trofast møder op og skaber de bedste betingelser for, at klubbens medlemmer bliver inspirerede og  passende udfordret, så de får lyst til at komme igen og igen til såvel træning, kampe og stævner samt sociale begivenheder.

Sponsorer, uden hvem det ikke ville være muligt at tilbyde medlemmerne de gode trænings og klubfaciliteter som vi kan. Økonomi er en stor del af klubbens sammenhæng, og vi er dybt taknemmelige for vores trofaste sponsorer, der er med til at gøre tingene mulige.

Frivillige, der ved forskellige lejligheder er med til at få hjulene til at snurre i Horsens Freja. Uden de frivillige, der hjælper til i café og diverse arrangementer ville det være umuligt at få klubben til at fungere på daglig basis.

Forældre, der bakker op og sørger for jeres børn kommer til træning, og er en aktiv del af deres fritidsliv.

Bestyrelse og udvalg, der bruger mange timer på at planlægge og arrangere for at få det bedste tilbud skruet sammen til medlemmerne i de forskellige afdelinger.

Ja kære alle jer, der er essensen af Horsens Freja, jeg vil blot ønske jer og jeres familier en rigtig glædelig jul, og samtidig takke for godt samarbejde og opbakning i 2019 med ønsket om et lyst og lykkebringende nytår.

Generalforsamlingen og standerhejsning
Håber vi ses til Generalforsamlingen 22. januar 2020 kl. 19.00 i Vesthallen samt til Standerhejsning 2020 lørdag d. 25. januar kl. 12.30 med efterfølgende suppe og træningsopstart for senior fodbold.

De bedste julehilsner
Tine Larsen


Mulige stjerner på vej

10 års plan
Vi har i Horsens Freja ungdom lavet en 10 års plan, som skal sikre at klubben har minimum 1 hold i hver årgangs række i 2029-2030.

Dette vil vi blandt andet gøre ved at søge for, at vi hver eneste sommer starter et nyt U6 hold op.

Her er teamet bag vores sandkasse hold meget vigtige, da de skal bruge mange kræfter på at gøre bold spil interessant for alle de helt små børn.

Ung trænere
Efter sommerferien har 3 af vores unge spillere fået muligheden for at blive en del af trænerteamet på 3 af vores ungdomshold. Her bliver de stille og roligt sat ind i det at være træner.

De vil også blive uddannet med kurser og få inspirations træning, så de en dag kan stå for at udvikle vores nye spillere.

Dette, samt det at vi vil videre udvikle og uddanne vores nuværende trænere, er selvfølgelig også en del af 10 års planen.

Succes med vores nye hold
Efteråret har budt på meget stor succes på næsten alle vores hold i ungdommen.

U6 har med deres trænerteam virkelig udviklet sig enormt meget, så fra at have haft en svær start, har de nu næsten kun sejre på cv’et.

U7 har et meget ungt trænerteam, de er rigtigt mange spillere, så der har de virkelig noget af se til.

De har haft en smule mere modgang i kampene, men de er dæleme godt på vej, så her er det bare et spørgsmål om tid, så vender kampene til deres fordel.

Arbejdet med U9,10 og 12 er solidt og det hele går bare fremad med en rolig naturlig fart.

Afslutningsfesten
Var i år med en del nye tiltag, som de omkring 175 fremmødte gæster tog rigtig godt imod.

Vi havde DJ Partystars forbi med deres diskotek, lys og røg. Slushice og popcorn maskine, som især det unge publikum syntes var fantastisk.

Vores tombola med 75 gevinster fra 26 forskellige sponsorer var i år også helt unikt, alle lodder blev solgt og vi satser på en gentagelse i 2020.

Årets spiller blev i år William Møller, han stod stolt og flot i rampelyset og modtog sin hyldes fra alle i hallen. William er bare en Horsens Freja dreng, selvom han ikke bor i vores område.

Hanne Thomasen blev i år kåret som årets træner/leder. Hun har i mange år virkelig givet meget til klubben og vores medlemmer, så at valget faldt på hende, var bare det mest naturlige vi kunne gøre.

Vores nye kåring. Årets kammerat, er en pris til en holdkammerat som tit lige giver andre lidt mere af sig selv, end man burde regne med. Emil Hjortsberg, han er bare en kammerat med et kæmpestort hjerte, så det var ham der fik prisen i dens første år.

Klubtur til Rush
Lørdag den 23. november gik turen til Aarhus og hoppelandet RUSH, 49 børn og voksne havde købt billet til denne klubtur.

Trods problemer med kommunikationen for de ansatte i rush og deres leder, angående mad og billetter, fik vi alligevel en fantastisk tur og oplevelse ud af det.

Der blev sluttet af med dødbold, børn mod voksne.

Ønsker for 2020
Udvalget i ungdommen har nogle mål og ønsker for 2020.

Vi håber på en forøgelse af medlemstallet på omkring 50 børn, derudover vil vi meget gerne afholde flere fælles sociale arrangementer.

Et samarbejde med skolen på Fussingsvej er også noget vi gerne vil have søsat, så vi kan vise de helt små børn, hvad fodbold kan og de måske også kan få glæde af denne sport i fremtiden.

Horsens Freja ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår


En lille update fra håndboldens side

En afdeling i vækst
Håndbolden i Freja fungere rigtig godt, vi bli’r flere og flere medlemmer og er rigtig tæt på snart at kan mønstre 2 hold, hvilket vi naturligvis håber på, så kender du nogen som vil spille så mød op til træning tirsdag og torsdag 19 30-21 og prøv dig selv af.. 

Lidt om efteråret
Efterårs turneringen startede i serie2 .. Det blev til i alt 5 point. .. Det viste sig nemlig vi var kommet i pulje med bl.a Skanderborg som var deres nedrykkede 3 divisions damer, et hold som smadrede alt og alle.. HH var osse en af modstanderne og de talte bl.a flere fra det gamle liga hold for år tilbage og endelig HSR Klakring som kom med bl.a World cup vinder i Beach håndbold samt en tidl OL vinder, Torsteds gamle 3.divisions damer samt Lund, som vi kendte rigtig godt, så jo vi var i den grad udfordret… 

Det blev til 2 sejre i mod Lund og i sidste kamp hjemme i mod Skanderborg fik vi 1 flot point… Vi gik til pause bagud 7-14 men en taktisk geni streg ændrede vi forsvar og pludselig åd vi os ind på gæsterne, med 3 sek tilbage lykkedes det os at udligne til 18-18 men pointet var ikke nok til redning og vi må en tur ned i serie 3 i foråret 2020, 

Skades helvede
Vi har været udfordret af en del skader i efterårets løb men pigerne skal ha kæmpe stor ros for deres trænings indsats og deres altid fantastiske humør trods nogle øretæver undervejs i turneringen.

Til slut skal der fra undertegnede og hele håndbold afdelingen lyde en glædelig jul samt et godt og lykkebringende Freja år til alle.. 

Første hjemmekamp er torsdag den 8 januar kl 20 mod Lund, kom gerne forbi og støt pigerne.

Erik Frisk
Sportslig ansvarlig/Ass. Træner håndbold 


Status for herre senior 2019

Efterårssæsonen er slut – og vi kan se tilbage på ikke bare efteråret, men hele 2019

Statistisk set har vi følgende fakta:

 • Vi har trænet 60 gange i 2019
 • Vi har spillet 40 kampe (23 forår og 17 efterår)
 • Forårets turnering – 4 vundet – 2 uafgjorte – 8 nederlag – målscore 29-30 – 14 point
 • Efterårets turnering – 7 vundet – 4 uafgjorte – 3 nederlag – målscore 32-31 – 25 point

Vi har sammen fået en masse selvtillid, og vi har noget at have det i – Generelt er vi blevet markant bedre til at forhindre modstanderne i at score – ser vi bort fra Brabrandkampen er snittet rigtig godt.

Vi har udviklet os markant med bolden, og er i stort set alle kampe mest på bolden – ift at vi i foråret skulle arbejde meget mere uden bold og forsvare.

I ethvert stærkt team, der skal holde og forblive stærkt, så skal der slibes kanter af, og nogen diskussioner skal tages og andre ikke – det er også sket i 19, og vi står nu endnu stærkere sammen.

Vi har igennem 2019 været på kanten af nedrykning, lykkedes med vores mål om at blive i s1, og er kommet utrolig stærkt ud – I har virkelig taget ansvar for holdet og vist en unik holdånd i kampene.

I har hver især bidraget til denne udvikling ved at:

 • prioritere at komme til kamp – lyder vildt, men det er ikke normen pt. i seriebolden
 • møde velforberedte op og klar til kamp
 • stille krav til Jer selv
 •  løbe ekstra km for holdet
 • motivere holdkammerater til at yde maximalt
 • tackle modgang i kampe positivt
 • vise modstandere og dommere respekt

Trænerteamets mål før sæsonstarten i januar var:

 • Vi ønsker at skabe nogle rammer, som gør, at I synes det er fedt at spille og træne i Freja
 • Vi ønsker at skabe et miljø, som er baseret på hårdt arbejde og højt humør
 • Vi møder velforberedte op til træning
 • Vi ønsker at vi får lavet gode og varierede træninger
 • Vi vil være engagerede
 • Vi vil være positive i vores attitude, men vi forventer også der blir gået til den
 • Vi vil deltage aktivt i de sociale arrangementer
 • Vi vil arbejde hårdt for at vi lykkes med at skabe et godt træningsmiljø, en super socialt velfungerende seniorafd. 
 • Vi vil vinde fodboldkampe

Som jeg igennem mange år har hørt….så får man Freja ind i blodet – det er umiddelbart ikke så let at forestille sig udefra.

Men når man er her…. Så mærker man det.

Når man møder op til træning, bliver man i cafeen mødt af smilende bestyrelsesmedlemmer, ungdomsledere og spillere. Man mærker til kampene uanset hvor vi spiller Frejaånden med stor opbakning…og hold nu op det er fedt.

Jeg glæder mig til pausen, men glæder mig endnu mere til vi ses igen 25/1-2020 til standerhejsning og træningsstart.

Allan Dvinge
Cheftræner


Støt vore sponsorer – de støtter os


Freja hilsen

Horsens Freja

Nederst på forsiden kan du tilmelde dig nyhedsbrevet, så du altid kan holde dig opdateret på, hvad der rører sig i Horsens Freja.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function create_function() in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php:64 Stack trace: #0 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/autolinks/footer-autolinks.php(36): suarr::vksort(Array, 'anchor') #1 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(307): SU_FooterAutolinks->autolink_footer('') #2 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(331): WP_Hook->apply_filters(false, Array) #3 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php(476): WP_Hook->do_action(Array) #4 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(3058): do_action('wp_footer') #5 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/footer.php(347): wp_footer() #6 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(770): require_once('/customers/f/d/...') #7 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(716): load_template('/customers/f/d/...', true, Array) #8 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #9 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/single-post.php(7): get_footer() #10 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include('/customers/f/d/...') #11 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/f/d/...') #12 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/index.php(17): require('/customers/f/d/...') #13 {main} thrown in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php on line 64