Nye spillere har meldt sig under fanerne i Horsens Freja

Skrevet af Jes d. 12. juli 2017

Det er med stor glæde, at vi i Horsens Freja får tilgang af nye spillere her op til efterårs sæsonen med træningsstart mandag den 24. juli kl. 18.00.

Kristopher Bonde 30 år kommer til fra Odder IGF, hvor han de sidste 6 år har spillet fast danmarksserie fodbold, og de sidste 4 år har han spillet 2. division for Odder IGF. Han har ikke mere tid til de lange ture med 2. division, så han vil stadig gerne spille fodbold på et godt niveau, og da han kender en del af vore spillere, så faldt valget på Horsens Freja.

Nicklas Bugtrup 20 årig målmand kommer fra Lyseng IF, hvor han på det sidste har stået på mål for deres serie 3 hold og med kampe i serie 1 og en enkelt danmarksseriekamp.

Nicolaj Have offensiv spiller på 25 år kommer fra Brøndbys sjællandsserie hold, hvor han har spillet medens han læste på Grafisk Højskole, han starter hos Stibo i Horsens 1. august, og vi glæder os til at tage godt imod ham.

Nicki Randeris offensiv spiller på 27 år har spillet for DGL Tilst i jyllandsserien, men har været knæskadet hele foråret, så han er under god genoptræning, og han ventes klar i løbet af august. Nicki er bror til Kevin Randeris, som er en af vore rigtig dygtige offensive spillere. Vi håber Nicki kan komme tilbage efter sin skade, og så håber vi han bliver klar til at spille for Horsens Freja.

Lige nu er nogle af vore unge spillere flyttet til Århus at bo, hvor de skal studere i fremtiden. De overvejer lige nu, om de kan få tid til at spille hos os, da vi jo har spillere som kører fra Århus ned til os allerede i dag.

Vi ser frem til endnu en dejlig sæson i Horsens Freja med 5 seniorherre hold og 2 damesenior hold.

THIS IS FREJA

Sportschef Frank Pedersen