Lasse Dvinge ny assistenttræner for serie 1, herrer

Skrevet af Jes d. 8. juli 2019

Desværre er Henrik Mattesen, assistenttræner for serie 1 herrer, blevet nødt til at trække sig fra sine opgaver med udgangen af forårssæsonen.
Vi er kede af, at måtte sige farvel, og vi ønsker Henrik al mulig held og lykke fremover og håber vores veje krydses igen på et senere tidspunkt.

Heldigvis kan vi allerede nu afsløre, at vi har lavet aftale med en ny assistent for efteråret, og vi er meget glade for at byde velkommen til Lasse Dvinge.

Lasse er 20 år gammel og har beskæftiget sig med fodbold siden han blot var 3 år og stadig brugte ble.
Lasses egen fodboldkarriere er gået fra Søvind, Stensballe, Hovedgård og over Hfs til AC Horsens, hvor han spillede i nogle år med tilknytning til Eliteklasserne, støttet af Team Danmark.

Desværre satte et ødelagt knæ en stopper for tiden på banen, men heldigvis har Lasse stadig en stor passion for fodbold.
Han har bl.a. medvirket som statist ved flere A-licens kurser, samt lavet kamp analyse og redigeret tekniske videoklip for Odder If i 2. division.

Vi glæder os til at se mere til Lasses evner, og flere af jer har måske bemærket, at Lasse allerede har medvirket ved forårets sidste 3 kampe i serie 1, – kampe som vi alle vandt.

Det kan kun blive et forrygende efterår.

This is Freja

Tine A. Larsen