Krzysztof Popczynski stopper i Horsens Freja

Skrevet af Jes d. 5. november 2018

Horsens Freja har desværre modtaget opsigelse fra Krzysztof Popczynski, som dermed stopper som 1.holds træner i forbindelse med afslutningen på sæsonen.

Krzysztof startede januar 2018 og havde egentlig kontrakt til udgangen af 2019, og samarbejdet ophører altså 1 år før tid. Krzysztof kom som nyt trænernavn i Horsens men havde en lang karriere som både spiller og træner i udlandet, samt erfaring som træner i 2.division med sig til Horsens Freja. Han har siden sin start arbejdet målrettet, engageret og seriøst med spillerne i truppen, og specielt i foråret 2018 vist hvordan man som træner kan udvikle enkelte spillere samt holdet både teknisk og taktisk.

Krzysztof har valgt at stoppe, da tidsforbruget som træner i en serie klub med de ambitioner om udvikling gennem træningen, som han ønsker, ikke hænger sammen med spillernes engagement og travle hverdag med studier/arbejde m.m. Derudover har ønsket om mere tid med familien i Silkeborg været en afgørende faktor.

Vi vil gerne takke Krzysztof for hans indsats og professionelle tilgang, og samtidig ønske ham held og lykke i fremtiden.

Vi er allerede i gang med at finde afløseren til vores 1.hold og forventer at kunne melde konkret ud i løbet af ugen.

Horsens Freja
Jacob Outzen, Formand