Serie 1 kvinder – kjellerup vs Horsens Freja

Skrevet af ALV d. 31. august 2018

Serie 1. kvinder

Kjellerup vs Horsens Freja 1 – 5

Klassespil af tøserne

Der var god grund til at juble efter sejren, for ud over den sikre sejr, blev der spillet forrygende flot fodbold over hele linjen af Freja holdet.
Hjemmeholdet startede ellers fint ud det første kvarter, men stille og roligt overtog Freja tøserne teten.
Midtvejs i halvlegen heade Line Bæk bolden i kassen efter et hjørnespark, kort efter spiller Mille, debutanten Emma Lenz fri foran mål, og hun scorer sikkert.
Simone Rishøj gør et godt indhop, kort efter hun er kommet på banen, scorer hun på et flot langskud uden chance for keeperen.
Inden pausen reducerer hjemmeholdet til 1-3.
2. halvleg er et stort pres mod Kjellerups mål, og det bliver da også til endnu to scoringer flot sat ind af Mille og Oline.
Der var chancer til mere, men endelig fik Freja vist det potentiale der er i holdet.
Emma Lenz, blev kåret til dagens spiller.

I første turneringsrunde var vi på besøg i Hover, som vi pr. tradition altid spiller tætte kampe imod. Freja var klart det bedste hold, men trods overvægt i spil og chancer, var det Hover der kørte sejren hjem med 1 -0. Det var nærmest ikke til at bære, at vi ikke sparkede bolden i kassen på kæmpe chancer og afgjorde den kamp sikkert.
Det var vist ikke helt fortjent vi vandt idag, lød det ærligt fra Hovers træner efter kampen, men han kunne glæde sig over 3 point.

/Tonny