Jyllandsserie – Horsens Freja vs sædding/guldager

Skrevet af ALV d. 28. august 2017

Efter 4 træningskampe, startede turneringen for os hjemme mod Sædding/Guldager.

Skuffende tabte vi 1-2 på et mål i sidste minut.
Indsatsen var dog godkendt trods nederlaget. Der blev arbejdet godt for sagen, og med de berømte marginaler på vores side, havde vi vundet den kamp. Chancerne var til det.

36.min. Brøgger kommer til et hårdt skud. Målmanden halvklarer. Kevin er på vej til at følge bolden i mål, men på målstregen får målmanden reddet desværre.
24.min. Sædding gennembrud i vores venstre side. I 3 omgange redder Rune og Hjartvard den store chance til Sædding/Guldager.
26.min. Kevin stjæler bolden fra deres midtforsvarer, og har en friløber. Men af uforklarlige årsager sætter han farten helt ned, og Sædding redder chancen.
37.min. Sædding bryder igen igennem i vores venstre side. Indlægget sendes ud af feltet. En Sædding spiller skyder ikke særlig godt på mål. Men en Freja spiller snitter bolden, så den snyder Rune i målet, og lige kan trille ind. Et rigtig skod mål at indkasserer lige efter en kæmpe chance til os.
I 2.halvleg trykker vi mere på, men desværre scorer vi kun på Vadums hovedstød efter et Brøgger hjørnespark efter 77 minutter.
Igen var der chancer nok til at tage points, men vi må arbejde på skarpheden foran mål.

Trup. Rune-Benjamin.Moldt.Hjartvard.Mike-Stephen.Mikkel.Brøgger.Vadum-Kevin.John.
Indskiftere: Ashvin(Stephen 58.min.).Ali(Mikkel 66.min).

Bedste Frejaspillere Moldt, Vadum og Mike

Søren