Jyllandsserie 1 – hedensted vs Horsens Freja

Skrevet af ALV d. 4. maj 2017

Lørdag spillede vi topkamp i Hedensted. Det stærke hjemmehold havde i runden før slået ligeledes stærke Viborg med 4-3, på en scoring i overtiden. Så vi vidste vi skulle spille op til vores allerbedste for at få noget med hjem.
Det er altid en stor oplevelse, at spille i Hedensted. Her kunne man godt ønske dåbsattesten sagde noget andet, for at spille på det anlæg må være super. En lækker velpasset bane. Flot klubhus med den imponerende sponsor altan, der næsten altid er fyldt. Og et stadion med mange tilskuere. Forståeligt, da Hedensted har et super godt hold, der spiller flot fodbold. Og en dygtig ledelse, der har kørt klubben godt frem.
Vi kommer godt ind i kampen, og får vores første chance efter 7 minutter, men Brøggers skud reddes af målmanden.
Minuttet efter kommer vi foran 0-1. Kevin afdribler sin oppasser, og finder Thomas i feltet, der sikkert scorer.
Efter et kvarter forlænger Hamza en dødbold til Hartvig, der sakser bolden lige forbi stolpen.
Herefter trykker Hedensted mere og mere på. Det bliver dog kun til to rigtig store chancer i 1 halvleg. Her måtte vi prise os lykkelig for vores gode målmand Rune Neubauer, der reddede flot.
I anden halvleg presser Hedensted os ned, og vi har rigeligt at gøre med at forsvarer os. To gange rammer de stolpen. Den ene efter en flot refleks redning af Rune. Han har to store redninger mere. Så vist ingen overdrivelse, at kalde ham for vores bedste spiller i Hedensted. Især Hedensteds dygtige Midtbanespiller Mathias Kahr Christensen voldte os store problemer. Det er ikke første gang jeg ser ham træde i karakter for hjemmeholdet.
Hjemmeholdets målmand måtte også hive en god redning frem på et hårdt langskud fra Tobias Rocatis lige under overliggeren.
En hårdt tilkæmpet sejr med det held der også skal til for at slå Hedensted.

Trup. Rune(A)-Markus-Hartvig.Hamza.Mike-Jeppe.Rocatis.Jakob.Brøgger-Thomas.Kevin.
Indskiftere:Hjartvard(64.min. Jeppe ud).Stephen(68.min.Hartvig ud)
Mikkel(79.min.Thomas ud).

Søren