Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195 Fodbold trænere 2019 | Horsens Freja
Fodbold trænere 2019

Skrevet af ALV d. 20. november 2018

Trænere i 2019

 

Horsens Freja kan efter at have fået aftalen med klubbens nye 1.holdstræner – Allan Dvinge og hans assistent Henrik Matthesen – nu offentliggøre aftalerne for de øvrige trænere i seniorafdelingen.

 

Damerne skal også i 2019 trænes af “makker-parret” Tonny og Mille. Vi har været meget glade for Tonny og Mille og deres store arbejde med kvinderne. Der er skabt et solidt fundament, hvor både det sportslige og sociale vægtes højt. Sportslig har turen i Jyllandsserien været lærerig, og holdet er godt rystet til den nye sæson i serie 1, hvor efteråret har bevist at spillerne kan være med i toppen. Socialt har pigerne været synlige, både når der skal festes, men også når der skal bruge frivillige til diverse opgave – dette har Tonny og Mille en stor aktie i. Vi er derfor super glade for at de begge er en den Freja i 2019. Der mangler stadig en aftale med en person der vil hjælpe Tonny og Mille omkring 2.holdet – så har du eller kender du nogen, så kontakt endelig Tonny/Mille eller undertegnede.

 

Ligeledes er aftalerne for vores 3.hold på plads. Dan og hans team, med Jan Thomsen, Henrik Løjstrup samt Geo er klar til 2019. Holdet har fastholdt status i serie 4, og det er meget tilfredsstillende, og træningsindsatsen har været ganske god henover 2019. Derfor er vi glade for at alle 4 vil være med omkring holdet og være aktive for fortsat udvikling af vores seniorafdeling.

 

Vores eneste oprykkere for efteråret 2018 blev vores serie 6 hold, som nu kan kalde sig serie 5 i foråret 2019. Ali, Yasir og Deniz fortsætter i rollerne som træner, assistent og holdleder. Det var nyt for alle i 2018, men de har løftet opgaven til perfektion, udover den sportslige succes har de haft godt humør og skabt et godt kammeratskab omkring holdet. Vi er super glade for at de 3 glade gutter har sagt ja til at fortsætte med holdet i 2019.

 

Vel mødt i 2019 hvor de ovennævnte trænere står klar til at modtage jer alle!!

 

Outzen

 

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function create_function() in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php:64 Stack trace: #0 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/autolinks/footer-autolinks.php(36): suarr::vksort(Array, 'anchor') #1 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(307): SU_FooterAutolinks->autolink_footer('') #2 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(331): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #3 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php(474): WP_Hook->do_action(Array) #4 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(3058): do_action('wp_footer') #5 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/footer.php(347): wp_footer() #6 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(770): require_once('/customers/f/d/...') #7 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(716): load_template('/customers/f/d/...', true, Array) #8 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #9 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/single-post.php(7): get_footer() #10 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include('/customers/f/d/...') #11 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/f/d/...') #12 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/index.php(17): require('/customers/f/d/...') #13 {main} thrown in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php on line 64