Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195 DGI kvinder – ølsted vs Horsens Freja | Horsens Freja
DGI kvinder – ølsted vs Horsens Freja

Skrevet af ALV d. 10. juni 2017

DGI kvinder

Ølsted – Horsens Freja                            0-2   (0-0)                22/5-17

Den stod på top brag hos pulje toerne fra Ølsted. De havde revanche til gode efter en flot men tæt sidste kamp hos Freja. Med en sejr ville det se rigtig godt ud, i bestræbelserne på at få første pladsen i hus for Horsens Freja. Ølsted havde kun tabt den ene kamp til Freja, og vi havde stadig maksimum point for 4 kampe.

Efter bare 2 min. havde vi vores første chance, men skarpheden manglede, som desværre var lidt kendetegnende for os kampen igennem. Spillet bølgede frem og tilbage i indledningen. Vi kunne ikke helt sætte os på tingene, som vi gerne ville og havde snakket om før kampen. Halvvejs i halvlegen fik vi overtaget og spillede en flot gang fodbold. De sidste 10 minutter var spil til et mål. Freja spillerne sværmede rundt som bi dronninger der bare ventede på det afgørende stik. 24 minutter var der spillet da en flot kæmpende Charlotte fik raget bolden til sig. Med beslutsomhed fik hun afsluttet, men kun en pragt redning forhindrede Freja i at komme på 1-0. Nu var der dømt 10 skud for en 10er. Først Thomsen med et nærgående forsøg. Minuttet efter var det Mette der kom igennem til afslutning, efter et godt gennembrud på venstre kanten. Minuttet efter igen 28 min. var det igen Thomsen der var tæt på, men endnu engang stod Ølsted keeperen i vejen for et førings mål. halvlegens sidste aktion stod Line for. Hun tog et flot løb på kanten, driblede et par Ølsted spillere, men det sidste træk blev lige lidt for langt, og det løb ud i sandet, som så ofte før i første halvleg.

Anden halvleg blev skudt i gang, som første med en Freja chance efter få minutter. Endnu engang var det Mette som tog bolden til sig, og fik en afslutning på. Vi fik en lovende start på anden halvleg, med 3 chancer på 3 minutter. Først taklede Julie bolden og var hurtigst over den, løb ned og fik et godt forsøg sendt af sted, men den gik snært forbi. Derefter havde Mette en dobbelt chance som målmanden tog sig af.

Efter 10 min. brød Ølsted flot bolden på midten, og så gik det stærkt. Den blev spillet mellem vores forsvar, og deres angriber kom alene en mod en med Marianne. Men som den klasse keeper hun har vist sig at være pillede hun totalt pynten af angriberen, og tog sig sikkert af den store chance.

Midt i halvlegen, kom så den chance vi skulle omsætte til mål. Slideren Thomsen, kommer godt imellem og erobre bolden. Hun kigger op, og med den største kølighed ligger hun bolden ind bag en chanceløs Ølsted Keeper til 1-0.

Derefter bølgede det lidt frem og tilbage, uden det blev rigtig farligt. Med 3 min. igen fik vi omsider lukket kampen til 2-0 på mål af en godt spillende Mette. Det blev også kampens resultat.

En flot kamp, hvor vi kun gav meget lidt væk. Med lidt skarphed, kunne det være blevet en noget større sejr. Det blev heldigvis for os, ikke så tæt en kamp som forudset.

Kampens Spiller: Mette og Rebecca

Opstilling: Marianne, Rebecca (c), Silje, Thomsen (1), Line, Mette (1), Maria

Bænken: Villadsen, Julie, Charlotte

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function create_function() in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php:64 Stack trace: #0 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/autolinks/footer-autolinks.php(36): suarr::vksort(Array, 'anchor') #1 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(308): SU_FooterAutolinks->autolink_footer('') #2 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters(false, Array) #3 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #4 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(3059): do_action('wp_footer') #5 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/footer.php(347): wp_footer() #6 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(783): require_once('/customers/f/d/...') #7 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(718): load_template('/customers/f/d/...', true, Array) #8 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #9 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/single-post.php(7): get_footer() #10 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include('/customers/f/d/...') #11 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/f/d/...') #12 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/index.php(17): require('/customers/f/d/...') #13 {main} thrown in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php on line 64