DGI kvinder – Horsens Freja vs ølsted

Skrevet af ALV d. 8. maj 2017

DGI Kvinder

Horsens Freja – Ølsted            2-0   (1-0)                                1/5-17

Der var dømt vaske ægte top kamp på Freja Fussing Park imod pulje favoritterne fra Ølsted. Det var to mandskaber med maksimum point efter to kampe. Selvtilliden var helt i top før kampen hos de to hold. Vi skulle forsætte det smukke spil fra de to foregående kampe.

Ølsted fik en god start på kampen, hvor vi var lidt tynget af forventningspresset, som vi bestemt ikke har prøvet før. Efter blot 3 min fik Ølsted kæmpet sig til et korrekt dømt straffe. Vi var lidt på hælene. Til vores held brænder Ølsted på stolpen og stadig 0-0. Vi virker lidt nervøse, og vores så ellers gode kombinationsspil sidder ikke helt som det skal. Langsomt men sikkert kommer vi ind i kampen, vi begynder at få lyd på og snakke godt sammen på banen. Forsvaret for styr på Ølsted angriberne, og den sikkerhed forplanter sig hos hele holdet. Kombinationerne, spillet begynder at flyde bedre dog uden at komme helt frem til de store chancer. Midtbanen begynder at tag fra, det er en rigtig topkamp værdig. Begge hold giver sig 100%, klart den bedste modstander vi har stået overfor i denne sæson. Efter til lidt optræk til chancer tager Julie sagen i egen hold. Hun får bolden, ser op og trykker af fra kanten af feltet, og ved den bagerste stolpe har Tinas store overblik og forudseenhed bragt hende i en position til at scorer karrierens nemmeste mål. 1-0 til Freja med få minutter tilbage af første halvleg.

Fra anden halvlegs start, er vi meget fokuseret og har en parathed der er det tophold vi er blevet til værdig. Ølsted prøver at sætte sig på spillet, men vi tillader ikke de store åbne chancer. Alle mand (kvinder) arbejder sten hårdt for hinanden, og efter små 45 min. kommer det forløsende 2-0 mål. Thomsen snyder et par spillere, som har spillet en god kamp sammen med Julie på midtbanen, spiller Mette helt fri med målmanden. Med en hurtig kropsfinte får hun sat målmanden helt og kan stille og roligt trille bolden i mål til 2-0. Elegant og koldblodigt eksekveret, af den hårdt arbejdende elegantie. Som også blev kampens resultat.

Det var en rigtig topkamp, hvor skarpheden var forskellen på de to hold. Vi stod godt i forsvaret, midtbanen var solid, hurtige kanter, og et angreb der løb og løb og løb. Marianne på mål havde ikke det store at lave, men tog sig godt af det der kom. Vi så dog lidt trætte ud de sidste 10 min. af kampen.

Stemningen af fantastisk på holdet, og troen på tingene er høj som aldrig før. Vi har et dame hold der er ved at blive til en smuk svane. Tre kampe og 9 point, er aldrig sket for DGi dame holdet.

Kampens spiller: Mette

Opstilling: Marianne, Rebecca (c), Silje, Thomsen, Line, Mette (1), Maria

Bænken: Tina (1), Julie, Charlotte