DGI kvinder – hatting motion vs Horsens Freja

Skrevet af ALV d. 10. juni 2017

DGI kvinder

Hatting Motion – Horsens Freja             1-4   (1-2)                24/05-17

Freja var atter på besøg i Hatting, i mod Hatting Motion. Efter en suveræn sejr i Ølsted mod rækkens Nr. 2 skulle Freja forsøge at følge op med et godt resultat i Hatting.

Kampen blev fløjtet i gang præcis kl. 19. Det blev en hektisk indledning med chancer og mål. De havde deres første chance efter blåt et par minutters spil. En fejl fra vores side, og de var tæt på. Efter 4 min. fik vi Freja deres første chance, og hvilken en. Hvis man slår op i fodboldens ABC under fodbold kunst, ville der stå Frejas 1,2,3. En angrebsåbning vi har øvet på træningsbanen. Midtbanen et, to med angriberen, og videre ud på kanten og i dybden til angriberen igen, som sikkert score til 1-0.

Desværre ser vi lidt tunge ud efter kampen to dage tidligere, og kun få minutter senere er den gal igen. Alt for passivt får Hatting spillet sig fint igennem, og uden chancer for Marianne for de udlignet til 1-1. Vi ser slidte ud og Hatting spiller fint, men nemt rundt om os. Kun en klasse redning af Marianne forhindre Hatting i at tag føringen.

Halvvejs i første halvleg kom det forløsende mål til 1-2. Igen får vi spillet godt ud på kanten til Line som opfatter situationen hurtigt og finder en stor spillende Mette, foran mål. Is koldt bliver bolden lobbet ind over keeperen og i mål. Måske ikke helt fortjent på dette tidspunkt, men Freja søger heldet og de chancer som byder sig.

I slut minutterne af første halvleg får Mette en gylden mulighed for at lukke halvlegen godt af, men brænder på en fint spillende Hatting Motion målmand. Vi bliver fanget langt fremme med mange, og Hatting slår kontra på os. Som en sikker skanse står Marianne igen i vejen for en scoring. 1-2 ved pausen.

Efter en alvorssnak i pausen, får vi sat tempo på fra start af anden halvleg, og bare efter 2 minutters spil slår vores topscore Maria til. Mette er blevet sat ud på kanten, og hun oversprinter det halve Hatting hold og ligger en perfekt aflevering skråt tilbage hvor Maria sparker den sikkert ind.

Lidt malurt kom der i bægeret, da Tina fik et meget slemt vrid i anklen, og måtte bæres fra banen. Få minutter senere havde Jeanett et flot forsøg på stolpen, som bestemt havde fortjent en bedre skæbne. Det var ikke det sidste vi havde set til Jeanett den aften. Efter 43 min spil gik det igen stærkt. Denne gang var det en et, to mellem Julie og Line. Og med sin tredje assist i kampen spillede Line, Jeanett helt fri og denne gang svigtede hun ikke. 1-4 til Freja.

Kort tid før slutfløjt havde Rebecca et flot forsøg på overlæggeren. Heldigvis for os var det vores egen, så slut resultatet blev 1-4. Som kom i hus på en flot anden halvleg.

Kampens spiller: Mette

Opstilling: Marianne, Silje, Rebecca (C), Thomsen, Line, Tina, Maria (2)

Bænken: Julie, Mette (1), Jeanett (1)