DGI kvinder – hatting motion vs Horsens Freja

Skrevet af ALV d. 1. maj 2017

DGI Kvinder

 

Hatting Motion – Horsens Freja           0-3   (0-2)                 26/4-17

 

Jeg kan lige så godt sige det med det samme, det blev en fantastisk fodbold aften på Hattings idrætsanlæg.

Vi skulle igen møde Hatting Motion, som blev slået 4-2 i den første kamp. Spillerne og os omkring holdet, var mødt til kamp men en stor tro på tingene. Freja tilhængerne kom strømmende til, og der var godt humør og god stemning på lægterne kampen igennem.

Hatting og Freja spillerne stod klar, til at give begge holds fan-fraktioner en fodbold oplevelse af de helt store.

 

Vi ligger ud i højt tempo, og sætter os på spillet fra første fløjt. Spiller bolden flot rundt, og ikke mindst med tålmodighed. Efter kun 4 min. kommer vi igennem til vores første chance. Det høje presspil fungere, Rebecca erobre bolden lige over midten, med stort overblik bliver den spillet ud på kanten til Mette. Et par flotte træk kommer Mette fri til skud, men desværre lige over mål. Dette var startskuddet til et langt Freja pres.

5 min senere, var den gal igen i Hattings forsvar. Tina med en ren Laudrup aflevering skærende igennem forsvaret, hvor Mette flot kommer først til en god afslutning. Desværre for Freja kom en godt spillende Hatting Motion Målmand i vejen og bolden gik ud til et hjørne.

I denne periode var det ikke meget vi så til Hatting, de havde optræk til et par chancer, men det klarede forsvaret til perfektion.

Omkring halvvejs i halvlegen begyndte Line at melde sig ind. Efter et dejligt ryk op af fløjen, kom hun til en afslutning, som desværre manglede lidt i kvalitet. Line skulle vi se meget mere til senere i kampen.

 

Kort tid efter kom Hattings største chance i første halvleg. En bold i dybden og deres farligste kvinde en mod en med Marianne. Hun kommer ind i feltet, Marianne afventer til Hatting spilleren gør et udfald, med et sikkert indgreb gør at der stadig står 0-0 efter 13 minutters spil.

Efter 15 min. kom forløsningen. Thomsen spiller til Mette, og så tager Mette sagen i egen hånd. Et træk ind i banen fra venstre lige uden for feltet, kanonere Mette bolden, op i fjerneste hjørne, uden chance for Hatting keeperen. Efter målet kom Hatting lidt bedre med, uden at blive rigtig farlig.

Efter 25 min. satte vi yderligere trumf på til 0-2. Silje bryder som så ofte før, og driver bolden frem. Hun ser Maria tilbyde sig. Maria gør det hun er bedst til, tager bolden til sig, snyder Hatting forsvaret med en et, to finte og lidt heldig, får prikket bolden ind på målmanden, så bolden ryger i en blød bue hen over venner og fjender, og i mål. Vi kontrollere kampen halvlegen ud, med et par gode forsøg, og et dejligt frisparksforsøg fra Julie.

 

I pausen snakker vi om at være klar fra start. Ikke som sidst, hvor de får to hurtige mål.

 

Fra anden halvlegsstart sætter vi os tungt på kampen igen. Efter bare 4 min er Line tæt på. Hun bruger hendes fart til at kommer fri til afslutning. Efter 6 min. er det Marias tur. Hun viser igen hvilken teknisk begavelse hun er. Driver gæk med Hatting forsvaret med besnærende træk og finter. Til stor tilfredsstillelse for de fremmødte Freja tilhængere.

Vores målmand Marianne havde ikke haft det store at lave, men hun var sten sikker i hendes indgreb. Og det var hun endnu engang til målet til 0-3. En hurtig kontra igangsat af Marianne ved et udkast til Line. Line tager bolden til sig, på kanten af deres felt, laver hun et skarp træk ind i banen, og med en følt inderside drejer Line bolden flot uden om en forsvarsspiller og målmand helt ned i hjørnet. 3-0 til Freja!

Resten af kampen kontrollere vi helt hjem, selv om Hatting forsøger at spille lidt med musklerne, får vi spillet den flot rundt om dem. Midtvejs i anden halvleg får anføre Rebecca en gylden chance, men brænder desværre på straffe. Kort tid efter laver Marianne en fantom dobbelt redning. I slut minutterne er vi tættere på 0-4 end de er på en reducering.

 

En stor præstation af hele holdet, aldrig har de kæmpet så meget for hinanden, og løbet så meget. En rigtig hold indsats.

 

Kampens spiller: Line

 

Opstilling: Marianne, Rebecca (c), Silje, Julie, Line (1), Mette (1), Maria (1)

Bænken: Tine, Thomsen, Charlotte