Bestyrelsen informerer, Frank Pedersen

Skrevet af ALV d. 12. juni 2018

Opsigelse fra Sportschef Frank Pedersen

Det er med meget stor beklagelse og ærgrelse at jeg kan informere om at Sportschef Frank Pedersen har valgt at opsige sin stilling som Sportschef i Horsens Freja pr. 30/6-2018

Opsigelsen er et udtryk for at bestyrelsen og Frank Pedersen ikke har kunne finde en fælles platform for samarbejdet og den fremtidige udvikling af Horsens Freja og opsigelsen sker i fælles forståelse og i respekt for forskellige holdninger.

Frank Pedersen har siden sin start som Sportschef sommeren 2014 været et kæmpe aktiv i Horsens Freja. Han har med sit store engagement, kendskab til spillere og ukuelig vilje været en helt uvurderlig faktor for den udvikling vi som klub har gennemgået. Oprykningen til Jyllandsserien var det store højdepunkt, og det niveau havde vi aldrig nået uden Frank som Sportschef.

Udover det sportslige ansvar, har Frank også udført andre opgaver, om det så har været sponsorer, stor aktivitet ved diverse Events samt kantinepasser – en indsats som vi kommer til at savne.

Frank er MEGET vellidt blandt alle i Horsens Freja, ikke mindst spillerne nyder godt af hans omsorg. Glæden ved at være omgivet af unge mennesker smitter, og vores spillere har altid været usandsynlig glade for at have Frank i klubben.

Frank efterlader sig et stort tomrum, og bestyrelsen vil bruge den kommende tid til at beslutte det fremtidige set-up omkring vores seniorafdeling og afsøge mulige nye personer til denne opgave.

Vi vil ønske Frank det bedste og håber at han også i fremtiden vil få lyst til at besøge Horsens Freja og nyde fodbolden på Spar Nord Park.

Såfremt der er spørgsmål, så kontakt formand Jacob Outzen.

På Bestyrelsens vegne.

Jacob Outzen

Formand, Horsens Freja