Allan Dvinge ny cheftræner i Horsens Freja

Skrevet af Jes d. 8. november 2018

 

Det er med stor glæde og stolthed, at Horsens Freja kan præsentere Allan Dvinge som klubbens nye 1. holdstræner for de kommende 2 år. Allan kommer senest fra en stilling i VB’s talentafdeling, og har næsten 20 års erfaring fra trænergerningen. Allan har blandt andet trænet 2. division i Odder, Jyllandsserie i Hedensted IF og i FC Skanderborg, samt arbejdet med de dygtigste talenter i DBU-regi, AC Horsens og altså senest VB.

Vi er sikre på at Allan med hans erfaring og viden fra de mange år som træner, kan være med til at genopbygge og udvikle holdet og ikke mindst få skabt en sund og god træningskultur.
Udover Allans kvaliteter som træner, har han også en god klub-ånd, hvor det også skal være sjovt at være i klubben, og hvor vi skal trives sammen på tværs af holdene.

 

Allan Dvinge udtaler:

Efter 2 fantastiske år i Vejle Boldklubs talentakademi har jeg valgt, at de forhåbentlig næste mange år som træner, skal foregå i serieklubberne. Jeg har igennem en periode set en del seriekampe i de Horsensianske serieklubber, og når talen på sidelinien er faldet på Horsens Freja, så har der været en generel holdning om at klubbens førstehold har været i en krise. Jo flere gange jeg har hørt dette, har det styrket mig i, at det vil være en god udfordring at arbejde med og ud fra.

Da Horsens Freja henvendte sig og vi fik stablet et par møder på benene blev jeg overbevist om, at det er i Horsens Freja jeg skal fortsætte. Samtalerne med klubbens ledelse har været en rigtig god og nærmest kammeratlig oplevelse. Horsens Freja har for mig altid været en klub, som har stået sammen og klubben har altid været forbundet med en fantastisk kultur og ånd med mange frivillige ledere, som alle brænder for klubben og sammenholdet. Serie 1 holdet var nok i en krise, men en super afslutning på dette efterår har vist at truppen og ledelsen har stået sammen, hvilket har givet sejre i de sidste 3 kampe, og endnu en sæson i serie 1. Det sammenhold og den viljestyrke glæder jeg mig til at være en del af og være med til at styrke endnu mere.

 

Allan Dvinge får Henrik Matthesen som assistenttræner. Allan og Henrik har tidligere arbejdet sammen i HFS, og sidenhen har Henrik været forbi blandt andet Stensballe, Hatting-Torsted og senest Odder. Henrik tiltræder ligeledes på en 2-årig aftale.

Vi glæder os til at byde Allan og Henrik velkommen og ser frem til samarbejdet. Allan og Horsens Freja vil allerede nu gerne invitere til en åben træning onsdag d. 14/11 kl. 18.30 hvor nuværende som nye interesserede spillere kan komme og hilse på Allan og klubben.

Jacob Outzen
Horsens Freja

 

#thisisfreja