Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195 Æresmedlem Birgit Brund Alsted’s mindeord over Birger | Horsens Freja
Æresmedlem Birgit Brund Alsted’s mindeord over Birger

Skrevet af Jes d. 31. maj 2018

 

I efteråret 2006/foråret 2007 henvendte Birger sig til Horsens Freja, han fortalte at han havde været fodboldtræner nogle år i en anden klub, men af forskellige årsager kunne dette ikke fortsætte.
Birger spurgte om Horsens Freja manglede en dame træner til et syv mands dame hold? Birger mente ikke selv han var kompetent til et 11 mands hold, men ville gerne være hjælpetræner. Det var for Horsens Freja en meget heldig opringning, da Freja manglede dametræner. Det lykkedes Freja at få et træner team til både et 7 – og 11 mands hold. Det betød at Freja efter nogle års pause med damehold igen var på banen.

 

Birger var tilknyttet både 7 og 11 mandsdameholdet og fra starten dannede han træner team sammen med Frank og Helle.
At der både er dame og herre hold i en klub betyder rigtig meget for en kultur i en klub og netop lige her var Birger opmærksom og bidragende, både ift. sportslige arrangementer med også ift. sociale arrangementer.

 

Efter et par år lykkedes det Horsens Frejas damehold at rykke i serie 1 – det var en stor succes og en særlig sejr for både damerne, trænerne og Horsens Freja.
Det er meget Birgers fortjeneste at der er opnået stabilitet og succes omkring dame fodbold i Freja, Birger var der altid, forberedt og klar til at danne rammen for dameholdene, om det var til træning, kamp eller til et arrangement så var Birger arbejdsom opmærksom og deltagende.

 

Birgers ihærdighed og store involvering i damefodbolden har ført damefodbold i Freja på det boldmæssige landkort.
Birger var en meget loyal person han blev det Freja folk siger en rigtig Freja mand, han var altid parat til at yde, hvis der opstod pludselige opgaver eller ved et behov for hjælp på et hold i Freja om det var i Ungdom – eller senior afdelingen.
Birgers rolige og opmærksomme personlighed betyder at mange spillere har ytret sig til Birger, Birger var god til at tale spillerne op og give dem mod på at spille og holde gejsten oppe.

 

Vi vil i Freja komme til at savne Birgers særlige personlighed hans fodboldånd og hans store engagement meget.

 

Æret være Birgers minde

 

De varmeste tanker til Birgers familie.

 

Mindeord skrevet af Birgit Brund Alsted æresmedlem Horsens Freja.

 

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function create_function() in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php:64 Stack trace: #0 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/autolinks/footer-autolinks.php(36): suarr::vksort(Array, 'anchor') #1 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(308): SU_FooterAutolinks->autolink_footer('') #2 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters(false, Array) #3 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #4 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(3065): do_action('wp_footer') #5 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/footer.php(347): wp_footer() #6 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(783): require_once('/customers/f/d/...') #7 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(718): load_template('/customers/f/d/...', true, Array) #8 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #9 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/single-post.php(7): get_footer() #10 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include('/customers/f/d/...') #11 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/f/d/...') #12 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/index.php(17): require('/customers/f/d/...') #13 {main} thrown in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php on line 64