Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195 Serie 1 – agf vs Horsens Freja | Horsens Freja
Serie 1 – agf vs Horsens Freja

Skrevet af ALV d. 7. april 2018

AGF – Horsens Freja, 7. April 2018

Vi skulle ud og jagte forårets første sejr efter påskens skuffende nederlag til FC Horsens i årets første turneringskamp.
Turen gik til Fredensvang hvor AGF tog imod på en meget flot kunstgræsbane.

Den første halve time kommer vi rigtig godt ud og sætter os på spillet. AGF overlader meget af spillet til os og står for det meste med 11 mand bag bolden. Vi formår, at holde rigtig fint fast i kuglen og kommer da også foran 0-1 på et fint mål af Ashvin der modtager den kort på hjørne og slår den op i det lange hjørne. Det var et Aarhus hold, der var meget tro mod deres koncept, og de formår egentlig at få lullet os lidt i søvn i slutningen af første halvleg, hvor vi går ned i kadence og lukker dem mere ind i kampen – lige efter deres bog. De sidste 10-15 minutter af 1. halvleg og det samme ind i 2. halvleg bliver mest på AGF’s præmisser, hvor Bugtrup hiver flere fine redninger frem, der gør, at de ikke kommer op og får en udligning. Vi viser os skarpe på dødbold og Hamza kommer først i det ’67 minut og udbygger føringen til 0-2. Et vigtigt mål, da vi havde været lidt for passive i en periode. Desværre så reducerer AGF til 1-2 med 10 minutter igen, og bringer fornyet spænding ind i kampen. Vi formår ikke helt at holde så godt fast i kuglen mere, som vi gjorde den første halve time men Gunnar hiver alligevel et fantastisk langskudsmål op af hatten 2 minutter før tid inden Guldborg flot kommer først på vores 2. dødboldsscoring kort inde i overtiden og lukker og slukker med et hovedstødsmål til 1-4. Vi falder for meget i kadence i en periode, og vi skal arbejde med at opretholde koncentrationen over alle 90 minutter. Når det så er sagt, så viser vi, at vi formår at hive en fin sejr hjem, uden at spille vores bedste kamp.

Dejligt med 3 point, og vi glæder os til at komme på græs i næste weekend, når vi tager imod endnu et Aarhus hold; Aarhus 1900 hjemme på Spar Nord park.

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function create_function() in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php:64 Stack trace: #0 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/autolinks/footer-autolinks.php(36): suarr::vksort(Array, 'anchor') #1 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(308): SU_FooterAutolinks->autolink_footer('') #2 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters(false, Array) #3 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #4 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(3059): do_action('wp_footer') #5 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/footer.php(347): wp_footer() #6 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(783): require_once('/customers/f/d/...') #7 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(718): load_template('/customers/f/d/...', true, Array) #8 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #9 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/single-post.php(7): get_footer() #10 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include('/customers/f/d/...') #11 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/f/d/...') #12 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/index.php(17): require('/customers/f/d/...') #13 {main} thrown in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php on line 64