Serie 4(1) – Horsens Freja vs Bryrup

Skrevet af ALV d. 10. april 2017

Serie 4 – Lørdag 01-04-2017

 

Horsens Freja – Bryrup IF 4-0 (3-0)

 

Efter en vel overstået træningturnering, der bød på fem sejre, en enkelt uafgjort og en målscorer på 40-7, åbnede Frejas 2. hold lørdag eftermiddag turneringen hjemme på Spar Nord Park mod oprykkerne fra Bryrup.

De fleste af vores træningskampe var blevet spillet på kunststof og det kunne mærkes de første 10 minutter. Gæsterne starter bedst og har held til at spille sig til et par fine chancer tidligt. Vi har svært ved at få sat tempo i spillet, og Bryrup får derfor overtaget via dueller og omstillinger.

Vi får herefter, stille og roligt, spillet os ind i kampen og begynder at skabe chancer. Der skulle heller ikke gå længe før vi kommer på 1-0 efter en dødbold. Ashvin sender et hjørnespark mod bagerste stolpe, Torben vinder duellen og sender bolden ind foran mål. Magni er vågen og kan takle kuglen det sidste stykke ind over stregen til hans første Freja scoring.

Scoringen giver os mere ro og spillet begynder at flyde. Vi bliver mere sikre i vores boldomgang og får skubbet spillet længe frem på banen. Et par minutter efter giver vores høje pres pote. Jepsen opfanger bolden højt på modstanderens banehalvdel, og sender en god bold i dybten til Ashvin. Han behandler afleveringen som fortjent, og løfter den køligt over Bryrup keeperen.

Efter 2-0 målet sidder vi tungt på tingene. Vi presser højt og skaber flere store chancer. 3-0 målet kommer efter en halv time. Ashvin spiller Palle til frit løb mod Bryrups mål. Han runder keeperen og score sikkert. Vi har flere store chancer efterfælgende, og kunne have ført med et par stykker mere ved pausen.

  1. Halvleg bliver en mere stille affære, hvor vores modstandere kun tilspiller sig ganske få chancer. Dog har de, til sidst i kampen, en af de større, som Bo flot tager sig af.

Det lykkes os efter en lille time at få lukket kampen endeligt, ved endnu et hjørnespark. Palle sender et godt indlæg ind til Torben, som forlænger og bagerst i feltet dukker John op, og sætter den i kassen. 4-0 målet tager den sidste tvivl ud af af kampen, og vi kan sikkert køre den hjem.

En flot arbejdsindsats af hele holdet som resulterer i, at vi kommer godt fra land med 3 point. Næste kamp er lørdag d. 08/04 kl. 16.00 ude mod Brædstrup.

Kampen gav debut til Pál Mohr Joensen og Emil Sjøberg Pedersen

 

Holdopstilling:

Bo

Joachim, Magni, Torben (c), Johnny

Jepsen, Krølle

Palle, Plet, Ashvin

John

 

Bænk: Viktoras, Kostka, Emil

 

Kampens spiller: Jepsen

 

Kampen i tal:

16’  1-0 Ashvin (Jepsen)

19’  2-0 Magni (Torben)

30’  3-0 Palle (Ashvin)

58’  4-0 John (Torben)

 

 

Locht/