Trænersammensætning 1. holdet

Skrevet af Jes d. 6. oktober 2017

Cheftræner Søren Matz har valgt ikke at forlænge aftalen med Horsens Freja som udløber pr. 31/12-2017. Søren har valgt at stoppe og vil bruge mere tid med familien, hvilket vi som klub naturligvis respekterer.

Der skal lyde en kæmpe tak for den indsats som Søren har leveret de seneste 2,5 år hvor han haft ansvaret for vores Jyllandsserie hold. Søren har sammen med de øvrige ledere omkring holdet leveret en formidabel indsats, hvilket blandt andet har resulteret i klubbens højeste rangering nogensinde – nemlig da vi i foråret 2017 spillede i Jyllandsserie 1 og kæmpede med om oprykning til Danmarksserien.

Søren har gennem flere periode stået i spidsen for klubbens 1. hold, og hver gang har han leveret en bundsolid indsats. Søren er og vil altid være meget vellidt blandt ALLE i Horsens Freja, der er ingen fine fornemmelser og hans gode humør og hurtige bemærkninger skaber en god stemning omkring ham. Søren har alle de egenskaber som vi i Horsens Freja sætter stor pris på. Udover at varetage opgaven som cheftræner, hjælper han hvor der er behov og til vores Events er han fast mand på hjælperlisten.

Jeg har den dybeste respekt for den faglighed og den trænerkarriere Matz har på CV’et, og den indsats han har leveret gennem flere omgange i Horsens Freja er uden sidestykke – jeg kan på klubbens vegne kun lette på hatten og sige TAK.

Vi vil gerne takke Matz for den seneste tid i klubben, men håber at han vil få tid til at bruge nogle eftermiddage og følge holdet og klubben fremover. Matz er en KLUBMAND med stort hjerte og vi vil ønske ham og familien alt det bedste og de bedste anbefalinger med på vejen, såfremt tiden bliver til et nyt trænerjob.

 

Vores 2 assistenttrænere Tobias Rocatis og Simon Elbæk, stopper ligeledes med udgangen af 2017. De fleste kan måske huske at jeg for ca. 1 år siden skrev det samme omkring Simon, men vi fik ham overtalt til at tage et år mere – noget vi har været MEGET glade for. Simon må dog erkende at tiden med børn (en mere på vej – tillykke i øvrigt), en kone som selvstændig, samt arbejde med skiftende tider ikke er forenelig med at være assistenttræner længere.

Ligeledes skal Tobias være far (tillykke til dig også), og med en køretur på ca. 60 km til Horsens er det ikke foreneligt. Tobias har ydet en kæmpe indsats som assistenttræner, men har desværre været plaget af skader i det år han har været i klubben. Det er ikke blevet til de kampe som både vi og Tobias havde håbet på, men sådan er sporten nu engang. Skader kan heller ikke ændre ved at Tobias som person er meget vellidt i klubben, og har trods sine skader, med erfaringerne fra divisionskampene kunnet bidrage til et godt træningsmiljø.

Jeg vil på klubbens vegne ønske både Simon og Tobias held og lykke, både i deres civile karriere samt evt. fremtidige trænergerninger, hvor de bestemt begge har meget at byde på.

Vi går nu i gang med at finde et nyt træner set-up til vores 1. hold i 2018 – Sportschef Frank Pedersen er ansvarlig for den proces.

 

På Horsens Frejas vegne

Jacob Outzen, Formand