Tidligere U-landsholdsspiller vælger Horsens Freja

Skrevet af Jes d. 15. november 2020

Tidligere U 17 og U 19 landsholdsspiller Camilla Andersen, er næste sæson klar til at tørne ud for Horsens Frejas fodboldkvinder i jyllandsserien.
Camilla Andersen, der er 26 år, har i denne sæson bombet løs for Lysengs 1. divisionskvinder, tidligere spillet 3 F liga for såvel Kolding Q og Skovbakken, indtil hun tog på colllege i USA, hvor hun dyrkede sin passion for spillet som angriber for University of Northwestern i Ohio.
Herefter spillede Camilla igen en sæson i landets bedste række 3 F ligaen for VSK, og senest to år i 1. division for Lyseng.
Camilla der sled sit første par fodboldstøvler i Horsens KFUM som ganske lille, er også en populær træner på Teknikskolen for fodboldpiger i Horsens området.

“Siden jeg var 15 år, har jeg spillet fodbold på eliteplan, fodbold har hidtil været min 1. prioritet og givet mig utrolig mange fantastiske oplevelser, men nu skal der altså også til at være plads til andet i livet”, fortæller Camilla.

”Jeg har valgt Horsens Freja, fordi jeg tror det er et godt match til mig. Jeg kender Mille, og 4-5 andre på holdet i for vejen og jeg kan stadig få tid til at spille fodbold, mens der samtidig også er meget mere plads til andre ting. Der er mange spillere på min egen alder og jeg håber og tror på at komme ind i et rigtig godt fællesskab. Jeg glæder mig til at starte”.

Vi byder Camilla Andersen velkommen til klubben, udover sit format som spiller, kommer hun med en stor fodboldfaglig viden som vi kan få glæde af, der har været følere ude fra flere andre klubber, så derfor er vi naturligvis utrolig stolte over, at en spiller med så flot et fodbold- cv, vælger at spille i Horsens Freja.


Tonny

Camilla Andersen & Tonny W. Jensen