Sommerhilsen fra formanden

Skrevet af Jes d. 23. juni 2017

Kære alle Freja-folk

Weekenden bød på Freja’s traditionsrige sommerafslutning. Imponerende at vi igen er i stand til at samle 100 personer om en festlig begivenhed – specielt taget i betragtning at vi ved tilmeldingsfristen var 33 tilmeldte.

Det lod dog ikke til at der manglede væske – jeg må personligt indrømme, at der var visse ”sorte huller” i hukommelsen, men jeg tror ikke jeg var den eneste. Tak til Festgården for i sidste øjeblik at kunne sørge for fadølsanlæg, og tak til Sofie for en fremragende indsats med at få samlet stumperne hvor bestyrelsens overblik glippede. Endelig også tak til Jane som igen var tovholder på aftenen, og havde sørget for personale til baren og oprydningen bagefter.

Sommerferien er også en anledning til at kigge tilbage på et forrygende, men også travlt og hektisk forår. Sportsligt var der igen masser at glæde sig over – uden at andre hold skal føle sig forbigået, vil jeg her nøjes med at lykønske 2. holdet med oprykningen til serie 3. Det var en klar målsætning og det har været en fornøjelse at følge Locht, Plet og deres holdleder Martin hele foråret – stærkt gået!!!

Ungdom har oplevet fremgang hele foråret, og for at sætte prikken over i’er, så sluttede vi af med at have 22 U17-U19 spillere til intro træning i mandags. Det var en fornøjelse at se så mange spillere vise interesse for vores klub, og jeg/vi vil med glæde byde hver og en velkommen efter sommerferien. Det kalder på respekt at Søren Ahm og hans søn har taget denne udfordring op, og sammen med Tine vil være tovholder på dette nye initiativ. Herfra skal lyde stor respekt og anerkendelse for arbejdet indtil videre.

Vi er langt med at kunne præsentere endnu et nyt tiltag efter sommerferien – Idræt om dagen. Det er gymnastik m.m. for ældre og bevægelseshæmmede, som vi i samarbejde med DGI starter. Igen er Tine involveret og der vil naturligvis komme yderligere information omkring dette.

Alt dette samtidig med at vi er flyttet til nye omgivelser, med de udfordringer det giver og de ressourcer det har krævet af alle og ikke mindst af Morten Falck, som har været bestyrelsens anker i forhold til kommunen og øvrige foreninger. Herudover etablering af sponsorhegn, 250-300 timers frivillig arbejde omkring afholdelse af MC-festivalen, ja så kan man kun endnu engang være imponeret over hvad vi er i stand til at løfte i vores helt fantastiske forening.

Der er selvfølgelig mange flere, der fortjener en stor tak, men det vil være for uoverskuelig at nævne alle, MEN der skal lyde en stor tak til alle, vores sponsorer og samarbejdspartnere, og jeg glæder mig til fortsat i fællesskab at udvikle klubben sammen med jer.

I ønskes alle en SUPER god og velfortjent sommerferie.

Outzen