Serie 4(1) – tvingstrup vs Horsens Freja

Skrevet af ALV d. 1. juni 2017

Serie 4 – Søndag 27-05-2017

 

Tvingstrup – Horsens Freja 2-3 (2-1)

 

Med fire runder tilbage var det, inden søndagens kamp, meget tæt i toppen. Kun et enkelt point skilte holdene i top 3. Vi var derfor tvunget til sejr ude mod Tvingstrup, som vi normalt spiller meget lige kampe i mod.

Det skulle heller ikke være anderledes denne gang. Tvingstrup starter bedste, på trods af at Freja var mest på bolden, lykkes det hjemmeholdet og skabe de flerste muligheder. Efter små 10 minutter falder en returbold ned foran vores felt, og en Tvingstrup-spiller trykker den direkte op i hjørnet uden chance for Rene i målet. Flot afslutning, som jeg meget gerne vil se ham gøre igen.

Kort efter er den gal igen. Krølle får en lidt presset bold foran vores felt, mister fodfæstet, og Tvingstrup kan bringe sig yderligere foran. Det begyndte nu og se en smule svært ud, dog virkede det til at Freja-spillerne nu så småt var begyndt og vågne, og vi fik for alvor fat på kampen. Vi besluttede os også for at rykke Moldt lidt længere frem på banen, hvilket skulle vise sig at blive afgørende.

Spillet begynder nu at flyde og chancerne bliver større og større. Efter 38 minutter kommer gennembrudet. Krølle spiller Moldt fri i feltet, og selvom han bliver nedlagt, til hvad der ligner et straffespark, så lykkes det ham at få bolden sendt i mål. Vi har nu virkelig troen på tingene tilbage, og selvom Tvingstrups føring holder til pausen, så var det tydeligt, at vi ikke var færdige endnu.

Udligning falder efter 58 minutter. John sender en kvalitets bold henover forsvaret, Moldt har taget dybteløbet, afviser en Tvingstrup-forsvar, og banker bolden i kassen. Hjemmeholdet virkede trætte og det føles blot som et spørgsmål om tid, før vi ville bringe os foran.

Det lykkes også med godt 20 minutter tilbage, og selvfølgelig skulle Moldt igen være i hovedrollen. Tvingstrups keeper, som ellers stod en flot kamp, kikser sit indgreb ved et indlæg og taber bolden tæt under mål. Moldt er igen søgt med i feltet og kan score sejrsmålet. Han får dermed sit hattrick, og laver sit femte mål i sæsonen – Alle fem er i øvrigt lavet mod Tvingstrup.

Et flot comeback gør at intet er afgjort inden de sidste runder. Næste kamp er lørdag d. 3/6 kl. 15.30 hjemme mod rækkens nr. 1, Skanderborg. Jeg vil opfodre alle til at tage turen til Spar Nord Park og støtte holdet i kampen om oprykning!

 

Holdopstilling:

Rene

Jokke, Magni, Torben (c), Viktoras

Krølle, Moldt

Palle, Niller, Ashvin

John

 

Bænk: Tor, Emil, Svend (Ikke Benyttet)

 

Kampens spiller: Moldt

 

Kampen i tal:

‘9    1-0 –

’12  2-0 –

’38  2-1 Moldt (Krølle)

’58  2-2 Moldt (John)

’69  2-3 Moldt

 

Locht/