Serie 4(1) – Horsens Freja vs tvingstrup

Skrevet af ALV d. 20. april 2017

Serie 4 – Mandag 17-04-2017 

Horsens Freja – Tvingstrup 2-1 (1-0)

2. påskedag skulle Serie 4.1 tilbage på sporet efter et hårdt nederlag på 4-3 mod Ejstrupholm/Nørre Snede, hvor hjemmeholdet scorede sejrsmålet i overtiden. Modstanderen denne gang var Tvingstrup, som havde tabt deres eneste kampe 5-4 til Bryrup.

Freja sidder på tingene fra kampen start, og vi får tilspillet os flere halve og hele chancer. Vi vidste dog Tvingstrup var farlige på deres omstillinger, hvilket de også gav prøver på indenfor de første 20 minutter, dog uden de helt oplagte scoringsmuligheder til følge.

På trods af flere pæne Freja-chancer, skulle der gå en halv time før det først mål falder. Plet sender et godt hjørnespark tæt ind under mål, Moldt kommer højest og sætter den i kassen til 1-0. En vigtig scoring efter en længere periode med overtag i spillet. Resten af halvlegen forløber med Freja i kontrol, dog bliver det ikke til flere scoringer.

Efter pausen kommer Tvingstrup bedre med i kampen. Spillet foregår meget på midten af banen, og begge hold har problemer med at få skabt chancer.

Med små 20 minutter igen får Freja dog en af de større. Et Kostka hjørne falder ned midt i feltet, og efter en masse tilfældigheder ender bolden hos Magni som, på kanten af det lille felt, får afsluttet. Tvingstrups keeper leverer dog en fantomredning og får bold pareret på stolpen. En stor chance, som måske kunne have lukket kampen.

Ti minutter før tid sender udeholdet et frispark i feltet, og efter miskommunikation i vores forsvar, kan en Tvingstrup-spiller heade bolden i mål, og man kunne begynde at frygte et sent point tab for anden kamp i træk.

Sådan skulle det dog ikke gå. Der mangler ikke mange minutter, da Viktoras bliver sendt mod baglinjen og slår et hårdt og fladt indlæg. Plet kommer først på bolden og vipper den smart med hælen til bagerste stolpe, hvor Moldt kan glide sit andet mål i nettet.

Sejren giver 3 vigtige point, som gør at vi stadig hænger på i toppen. Næste kamp er søndag d. 23/4 kl. 16.00 ude mod FC Skanderborg, som har maximum point efter 4 kampe.

 

Holdopstilling:

Bo

Joachim, Magni, Emil, Johnny

Moldt (c), Krølle

Palle, Plet, Kostka

Vadum

 

Bænk: Viktoras, Tor, Højlund

 

Kampens spiller: Moldt

 

Kampen i tal:

30’  1-0 Moldt (Plet)

79’  1-1 –

88’  2-1 Moldt (Viktoras)

 

 

Locht/