Serie 4(1) – Horsens Freja vs fc skanderborg

Skrevet af ALV d. 10. juni 2017

Serie 4 – Lørdag 03-06-2017

 

Horsens Freja – FC Skanderborg 2-1 (1-0)

 

Der var lagt op til topopgør, da Skanderborg lørdag eftermiddag gæstede Spar Nord Park. Vinderen vil tage et stort skridt mod oprykning, hvorimod taberen ville blive sat mærkbart tilbage. Det var tydeligt Skanderborg tog opgaven alvorligt, og stillede med et stærkt mandskab, der talte flere spillere med reglmæssige Danmarkserie kampe på CV’et.

Skanderborg er mest på bolden i kampens start, men vi forsvarer os klogt og disciplineret, og venter tålmodigt på mulige omstillinger. En af disse kommer efter en lille halv time. Bolden erobres midt på banen, og sendes på kanten i fødderne på Plet. Han slå et perfekt indlæg til Moldt, der er kommet godt med i feltet og score til 1-0.

Resten af halvlegen forløber en smule rodet blandt andet med et gult kort til begge hold. Skanderborg er stadig mest i boldbesiddelse, men med fine chancer til begge hold.

Anden halvleg starter nogenlunde som den første. Skanderborg sender en masse indlæg i feltet, men vores står godt og afviser uden de store problemer. Efter en lille time falder kampens andet mål. Palle slår et farligt frisparksindlæg tæt ind unden mål, bolden får lov at passere hele vejen til bagerste stolpe, hvor Plet dukker op og sender 2-0 målet i kassen.

Kampens sidste ti minutter bliver en hektisk omgang. Efter 81 minutter begår Viktoras straffespark og bliver sendt ud med gult kort, og vi må derfor spille færdige i undertal. På trods af et godt sparket straffe, som sidder fladt og yderligt, så lykkes det Rene at redde sparket. Han havde i det hele taget flere afgørende redninger, og blev, fortjent, kåret til kampen spiller.

I overtiden får Skanderborg reduceret efter et hjørnespark, hvor vi virker en smule uopmærksomme, men det glemmes hurtigt, da der kort efter bliver fløjet af. En flot holdindsats hvor alle mand knokler for resultatet gør, at vi nu selv kan afgøre, om den skal hedde Serie 3 efter sommerferien.

Næste kamp er onsdag d. 14/6 kl. 19.00 ude mod HfS.

 

Holdopstilling:

Rene

Viktoras, Magni, Torben (c), Palle

Niller, Krølle

Plet, Moldt, Ashvin

John

 

Bænk: Jokke, Kostka, Svend (Ikke benyttet)

 

Kampens spiller: Rene

 

Kampen i tal:

26’  1-0 Moldt (Plet)

55’  2-0 Plet (Palle)

93’  2-1 –

 

 

Locht/