Serie 4(1) – bryrup if vs Horsens Freja

Skrevet af ALV d. 20. maj 2017

Serie 4 – Tirsdag 16-05-2017

 

Bryrup IF – Horsens Freja 1-7 (1-3)

 

Efter et skuffende 3-3 resultat ude mod Lund i sidste runde, skulle vi bruge 3 point for at for alvor holde os inde i spillet om oprykning. Dagens modstander var Bryrup, som inden kampen havde 9 point efter seks kampe, men havde kun tabt til holdene i top 3.

Bryrup starter med at forsøge at stresse os højt på banen, men vi lykkes fint med at spille ud af deres pres. Kampen er heller ikke mere end godt 5 minutter gammel, før vi kommer foran. Bryrups målmand kikser et målspark, Vadum kan upresset, midt på banen, tage bolden ned og sende Kevin igennem, som score sikkert.

Efterfølgende er kampen stadig meget lige, dog med klart flest chancer til Freja. På trods af dette får Bryrup udlignet efter knapt et kvarters spil. Vi begår et unødvendigt frispark på kanten af feltet, sparket bliver rettet af i muren, og snyder Therkel i målet.

Det lader dog ikke til at påvirke spillerne sønderligt og de forsætter med at skabe muligheder. Tyve minutter efter udligningen kommer vi tilbage i front. Ashvin får bolden i fødderne på kanten og lægger den af til Johnny, der er kommet i overlap. Han tager et smart træk ind i banen og sparker bold faldt ind i det korte hjørne. Et sjældent, men flot mål af Johnny.

Inden pausen kommer vi yderligere foran ved kampens måske flotteste angreb. Plet spiller et/to med Torben ude af pres, og sender Ashvin i dybten. Hans førstegangs indlæg ligger glimrende og John kan sende os på 3-1. Hurtigt og effektivt kontra angreb.

I pausen får vi snakket om at komme aggressivt ud til 2. halvleg, og få kampen lukket tidligt. Det lykkes præcis efter planen. Få minutter efter pausen, sender Vadum en perfekt lang bold mod John, som pludselig er alene igennem og sikkert sætter sin anden scoring i mål.

Derfra ser vi os ikke tilbage. Bryrup har dog bolden en del og presser på, men bliver aldrig rigtigt farlige. Mod slutningen får vi sat yderligere tre mål i kassen. Kevin score to gang og fuldender sit hattrick, ligesom John, der lukker kampen på straffe.

Næste kamp er lørdag d. 20/5 kl. 15.30 hjemme mod Brædstrup.

 

Holdopstilling:

Therkel

Viktoras, Magni, Torben (c), Johnny

Krølle, Plet

Kevin, Vadum, Ashvin

John

 

Bænk: Niller, Emil, Svend,

 

Kampens spiller: Torben

 

Kampen i tal:

0-1   Kevin (Vadum)

1-1   –

  • Johnny (Ashvin)
  • John (Ashvin)
  • John (Vadum)
  • Kevin (John)
  • Kevin (Plet)

7-1   John (Straffe)

 

 

Locht/