Serie 4 – Horsens Freja vs lund

Skrevet af ALV d. 9. april 2018

Horsens Freja 4–4 Lund ( 3-2 )

 

Runde 2 for vores oprykkede 3. hold i serie 4 blev spillet fredag aften på hjemmebanen mod Lund, hvor vi skulle forsøge at følge op på nogle lovende taktiske elementer fra første rundes hjemmekamp mod Søvind. En kamp som godt nok blev tabt med 1-2 mod et rigtig stærkt nedrykker hold fra serie 3, men med en pil pegende i den rigtige retning. 

 

I dagens opgør kommer vi rigtig godt fra land og efter 11 min er vi foran 2-0 på to mål af Fatos, men vi bliver for utålmodige og i stedet for at agere klogt , så lukker vi dem unødvendigt ind i kampen igen og de får dermed reduceret til 2-1. 

Marossi laver en fremragende solo præstation og bringer os på 3-1 men Lund får endnu en gang reduceret, denne gang på et straffespark hvor vi ikke får hjulpet hinanden godt nok til at få løst opgaven. 

I anden halvleg bruger vi for meget energi på interne snak og kommer derfor i ubalance og på 14 min går vi fra at være foran til at være bagud 3-4.  

I de døende minutter får vi et straffespark som Fatos sikkert omsætter til en udligningen. 

 

Efter to kampe må vi som forventet erkende at alle de små fejl vi begår bliver straffet i modsætning til i serie 5 hvor man i store periode kan nå at rette op på dem. 

Vi har meget at lære, men vi må ikke glemme at vi er et 3 hold i serie 4 som arbejder under nogle andre omstændigheder end nogle af de 1. Hold som vi møder, men jeg syntes vi har bevist at så længe vi følger vores gameplan, har vi godt kunne matche vores modstander og vi formoder at både Lund og Søvind vil ende helt i toppen af rækken med det matriale de har til rådighed, hvilket også gør at jeg overordnet set er meget tilfreds med spillernes indsats. 

 

Kampen i tal :

 

1-0 3 min. Fatos ( Marossi )

2-0 11 min.  Fatos ( Omar B ) 

2-1 26 min. Ukendt 

3-1 34 min. Marossi 

3-2 40 min. Ukendt ( str. ) 

3-3 57 min. Ukendt 

3-4 71 min. Ukendt 

4-4 90 min. Fatos ( str )