Serie 2 kvinder – Horsens Freja vs thyregod frem

Skrevet af ALV d. 28. august 2017

Serie 2. Damer.

Horsens Freja vs Thyregod SF Frem (0 -2)

 

 

Første kamp i den nye sæson var imod Frem – Thyregod som vi har mødt før. Vi har altid haft problemer med at få en sejr, selv om vi har været godt med i kampen. Denne gang var ingen undtagelse, selv om der blev kæmpet fantastisk godt, endte det med et nederlag. Men det positive var den indstilling der var i kampen, der blev fightet om hver bold og de fleste nærkampe blev vundet.

  1. halvleg

Thyregod får startet bedst og presser hårdt på for en scoring tidligt men vi får fint afvist dem og efterhånden begynder vi at komme længere frem på banen og er fint med i kampen. Der går 44 min før Frem får scoret på et frispark, bolden rammer lige under overliggeren og er uden chance for en redning.

I pausen får vi talt om at det var vigtigt vi fortsat får presset boldholderen og er fysisk, kampen var absolut ikke tabt og vi skulle jo bare have bolden i kassen, for igen at være med.

  1. halvleg

Nu var det Freja som kom bedst fra start og sad på spillet, med lidt mere held havde vi fået scoret på en af de mange muligheder vi kom frem til. Sidst i kampen blev vi ramt af et gult kort og efter 84 min. kom vi bagud med 2-0.

Der var debut til 3 nye spillere, som alle lavede en fin indsats, så der kommer helt sikkert point på kontoen, selv om det er en virkelig stærk pulje som vi er kommet i.

Kampens spiller blev Katrine Boldsen, som med sit fysiske spil og energi, vandt mange nærkampe.

Birger