Serie 2 kvinder – Horsens Freja vs hb

Skrevet af ALV d. 9. oktober 2017

Serie 2. Damer.
Horsens Freja vs Horsens Boldklub (5 – 2)

Nu var der lokalkamp mod HB, en kamp som vi ser frem til, da vi jo altid spiller gode kampe mod dem. Denne gang var ingen undtagelse og det endte med en sikker sejr, efter en usikker start . 1. halvleg var en meget tæt affære og vi var bagud med 1 mål, men troen på en sejr var stor og efter pausen spillede vi igen op til det niveau, som holdet nu har. Midtbanen kæmpede hårdt og forsvaret lukkede ned, så det var meget få chancer HB kom frem til. Nu fik vi spillet os frem til en masse flotte angreb og det endte igen med en sikker sejr.
1. halvleg
20 min. 0 – 1 ukendt spiller
21 min. 1 – 1 Line assist Mia
32 min. 1 – 2 ukendt spiller
2. halvleg
46 min. 2 -2 Simone assist Tasja
55 min. 3 -2 Naghmeh
61 min. 4 – 2 Thuy assist Line
67 min. 5 – 2 Tasja assist Jeanett

Kampens spiller blev Lærke, som spillede sin absolut bedste kamp. Hun var boldsikker og fik startet flere gode angreb, med flotte fremadrettede afleveringer.
Birger