Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195 Serie 2 kvinder – Horsens Freja vs fc horsens | Horsens Freja
Serie 2 kvinder – Horsens Freja vs fc horsens

Skrevet af ALV d. 26. september 2017

Serie 2. Damer.

Horsens Freja vs Fc Horsens (1 – 5)

 

2 svære kampe på 4 dage, var denne uges program.

Vi mødte et meget ungt hold fra Fc Horsens, en kamp hvor det hurtigt stod klart, vi ikke kunne følge med de unge hurtige spillere. Det var som om den gejst og kampvilje, som plejer at være på holdet, slet ikke var til stede, så den skal bare i glemmebogen . Helst på sidste side.

Kampens spiller blev Kathrine Boldsen, som med sin fysik og gåpåmod, var en af de få spillere som var oppe på normalt niveau.

Serie 2. Damer.

Thyregod Frem vs Horsens Freja (2 – 1)

Næste Kamp var ude mod Thyregod Frem, som har vist gode resultater og stadig er med i toppen. Vi har før spillet meget tætte kampe mod dem og denne gang var ingen undtagelse. Dog kom vi dårligt fra start og der gik næsten 30 min. og lidt småjusteringer, før vi begyndte at være være med i kampen. Men alle kæmpede hårdt og vi var kun bagud med 1 mål til halvleg. Efter pausen var vi helt med igen og det var helt fortjent vi fik udlignet. Resten af kampen havde begge hold gode muligheder, men desværre var det Thyregod som til sidst løb af med sejren.

 

  1. halvleg

19 min. 1 – 0 ukendt spiller

  1. Halvleg

60 min. 1 – 1 Jeanett Witzansky

72 min. 1 – 2 ukendt spiller

 

Kampens spiller blev Mia, som startede på kanten, med blev flyttet ind på central midtbane hvor hun vandt mange nærkampe og fik lavet en masse gode fremadrettede afleveringer.

 

Birger

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function create_function() in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php:64 Stack trace: #0 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/autolinks/footer-autolinks.php(36): suarr::vksort(Array, 'anchor') #1 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(308): SU_FooterAutolinks->autolink_footer('') #2 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/class-wp-hook.php(332): WP_Hook->apply_filters(false, Array) #3 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #4 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(3065): do_action('wp_footer') #5 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/footer.php(347): wp_footer() #6 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(783): require_once('/customers/f/d/...') #7 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template.php(718): load_template('/customers/f/d/...', true, Array) #8 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/general-template.php(92): locate_template(Array, true, true, Array) #9 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/themes/horsensfreja/single-post.php(7): get_footer() #10 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-includes/template-loader.php(106): include('/customers/f/d/...') #11 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-blog-header.php(19): require_once('/customers/f/d/...') #12 /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/index.php(17): require('/customers/f/d/...') #13 {main} thrown in /customers/f/d/7/horsensfreja.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seo-ultimate/includes/jlfunctions/arr.php on line 64