Serie 2 kvinder – Horsens Freja vs brande

Skrevet af ALV d. 17. september 2017

Serie 2. Damer.

Horsens Freja vs Brande IF (2 – 5)

 

 Denne gang skulle vi møde topholdet Brande som er ubesejret. Det var en kamp hvor vi fra start vidste der skulle kæmpes hårdt og alle skulle give sig 110%. Det var så tæt på miraklet skete. Vi kom foran med 2 – 0, men til sidst slap kræfterne op, mod et teknisk godt hold, der har store muligheder for at rykke ubesejret i serie 1. Vi fik dog vist, at så lang tid vi havde kræfterne og fik presset dem, så de ikke kunne spille bolden rundt, kunne vi sagtens være med. Det er fantastisk at se hvor meget holdet har udviklet sig og med alle de nye spillere som gør det super, vil vi helt sikkert forsætte den gode fremgang.

Næste kamp er lokalopgør mod rækkens nr. 2 Fc. Horsens.

  1. halvleg

14 min. 1 – 0 Naghmeh

16 min. 2 – 0 Line Jørgensen

36 min. 2 – 1 ukendt spiller

  1. Halvleg

61 min. 2 – 2 ukendt spiller

75 min. 2 – 3 ukendt spiller

78 min. 2 -4 ukendt spiller

80 min. 2 – 5 ukendt spiller

Der var igen debut til 1 ny spiller, Samantha der spillede en flot kamp, hvor hun fik vist at hun er en god spiller, som er fysisk stærk og hurtig.

Kampens spiller blev Tasja, som med sit store løbearbejde, kom i vejen for mange indlæg og med sine hårde tacklinger, mange gange fik stoppet Brande`s opspil.

Birger