Serie 1 – stjær vs Horsens Freja

Skrevet af ALV d. 9. maj 2018

Stjær – Horsens Freja, 26. april 2018

Torsdag aften skulle vi til Stjær i Galten og møde bundholdet, der hidtil kun har lavet ét mål og fået 13 imod sig. Det skulle dog vise sig, at blive en større udfordring end lige som så – vi havde nogle afbud i form af skader, sygdom mm. og vi måtte rokere meget rundt på banen, hvor en masse spillere startede på nye positioner. Ydermere havde vi comeback til Sebastian Kattrup, som efter at have trænet med i ugen op til var med i dagens kamptrup.

Vi starter ud med at skulle spille os til rette inde på banen og kampen bølger meget frem og tilbage. Begge hold kommer til chancer, men vi formår ikke helt at få gang i vores spil, som vi gerne ville have det.
Hamza får desværre en mindre skade og må udgå i halvlegen, hvilket gør, at vi må rokere yderligere rundt, hvor Gunnar kommer i forsvaret, Kevin bliver skubbet frem og Emil kommer ind på højrekanten.
Der bliver gået til stålet og dommeren ligger egentlig en fin linje – noget han desværre kun gjorde i de første 70 minutter.
2. halvleg starter vi som bål og brand og ligger et kæmpe pres på Stjær, der reelt kun har ét hovedstød og en halvskidt omstilling, som de bliver småfarlige på i 2. halvleg – ellers er boldovertaget noget der ligner 80-20 i Freja favør resten af 2. halvleg.
Vores spil bliver markant bedre og vi kombinerer os fint igennem deres bagerste kæder og specielt over kanterne, kommer vi frem til mange store chancer, som vi desværre ikke formår at udnytte til fulde. Specielt igennem vores højre side, kommer Emil frem til mange gennemløb, hvor deres backs bliver løbet fuldstændig over.
Guldborg og Mikkel i den anden side formår også at kombinere fint mange gange, og Guldborg bliver desværre snydt for et straffe, da han bliver rykket ned i feltet efter et fint gennembrud.
Symptomatisk for vores seneste kamp mod Brabrand også, så er det stolpe ud for os i øjeblikket og en lang bold frem, bliver småfarlig, men Bugtrup på kassen får egentlig fat i den… inden den bliver sparket ud af hænderne på ham og Stjærs angriber falder over Bugtrup hvorefter dommeren fløjter og peger på pletten, desværre med et mål til følge… 1-0 til Stjær i en kamp hvor Freja er altdominerende i 2. halvleg og en meget frustrerende måde at gå på weekend på.