Serie 1 kvinder – hover vs Horsens Freja

Skrevet af ALV d. 5. juni 2017

Serie 1. Damer

Hover – Horsens Freja 2 – 3

 

Pligtsejr i uskøn kamp

 

Forleden var Freja tøserne en tur i Hover, til en kamp vi forinden forudså ville blive svær, da de to holds kamp i Horsens også udviklede sig til en tæt affære.

Fra start var det Freja der tog teten, og efter kun 4. min. kunne Laura sende bolden i nettet efter en god assist fra Mille.

Der var tilløb til flere Freja scoringer, og især Laura kom til flere store chancer, der burde have givet mål.

Efter 23. min. får vi et frispark flere meter uden for feltet, Nanna tager tilløb og smadrer den i kassen uden chance for Hovers keeper.

Efter 45. min. kan vi gå til pause med en alt for lille 2 måls føring, velvidende at Hovers piger aldrig giver op.

Vi får en god start på 2. halvleg, da Mille efter et par minutters spilletid, igen igen sætter Laura i scene, og Laura kvitterer ved at score sit andet mål.

Kort efter bringer Hovers bedste spiller Sofie Meng lidt spænding ind i kampen, da hun smutter igennem vores forsvar og reducerer til 1 -3.

Kampen udvikler sig i en ondsindet retning, til stor irritation for Freja tøserne og undertegnede.

Efter 70. min. får Hover frispark på kanten af feltet, bolden snitter en Freja spiller og Thomsen der ellers er tæt på en mirakelredning, kan ikke holde bolden.

Vores ellers sikre føring er skrumpet ind til et enkelt mål, og det gør naturligvis resten af kampen til en højspændt og nervøs affære, men et godt fightende Freja hold kører fortjent sejren hjem.

Tre gode point men ærgerligt at det skulle blive så unødvendigt spændende, vi kunne have lukket kampen totalt i første halvleg.

Endnu mere frustrerende var det at dommeren ikke trådte i karakter og uddelte et par gule kort, det kunne måske have dæmpet gemytterne, der ødelagde sejrsstemningen i Freja lejren.

Men som han sagde til undertegnede efter kampen, var han jo vant til at dømme herrer, han kunne godt forstå mine og spillernes protester, men det her var jo en damekamp!!!!

Med sejren er Freja tøserne stadig med i opryknings ræset til Jyllandsserien, det kræver sejre i de to sidste og meget svære udekampe.

En storspillen Laura Buhl løb med titlen som ”Dagens Frejaspiller”, gennem hele kampen viste hun vejen med et fremragende fighterhjerte, og med lidt mere held i afslutningerne havde hun lavet 4 – 5 mål. Malene Rundstrøm spillede også en solid kamp på en ellers uvant plads i forsvaret.

Truppen:

Christina Thomsen, Malene Rundstrøm, Nanna Maria Rasmussen, Frida Selimann, Louise Elsborg, Line Bæk (A), Ida Glargaard, Michelle Adsbøl, Mille Nannestad, Laura Buhl, Simone Rishøj og Maria Alberdi.

 

Foto af Charlotte Adsbøl

 

/Tonny