Serie 1 kvinder – Horsens Freja vs ry

Skrevet af ALV d. 1. maj 2017

Serie 1. damer.

Horsens Freja vs. Ry 1 – 5 (0 -1)

 

Smerteligt nederlag til Freja tøserne

Inden dagens kamp mod Ry delte hjemmeholdet første pladsen i puljen med Hedensted.

Ry Fodbold havde pudsigt nok ikke spillet en eneste kamp, men til gengæld smidt 3 point da de ikke kunne stille hold i påsken mod Hedensted.

Derfor havde vi ingen idé om modstandernes niveau, men traditionelt har vi altid haft problemer med Ry, og denne kamp var ingen undtagelse.

 

Freja tøserne startede godt ud, og havde faktisk et pænt spil overtag, men den sidste aflevering var ikke skarp nok, når vi nærmede os gæsternes felt.

Skarpe var Ry til gengæld, da deres ene angriber bliver sendt afsted og bringer udeholdet foran efter 9. min.

Freja jagtede en udligning, desværre uden at få bolden i mål. Tættest på var Mille efter 20 min. i en flot soloaktion dribler hun forbi et par forsvarsspillere og målmanden, men vinklen bliver lidt spids og afslutningen rammer stolpen.

Maria Alberdi er også tæt på med et hovedstød, der sniger sig lige forbi mål.

Efter de første 45 min. kan holdene gå til pause, efter en halvleg hvor der blev spillet fremragende fodbold fra begge hold, måske det bedste fodbold der er set i en damekamp på kunstbanen, derfor var det ekstra bittert at være bagud.

 

I anden halvleg må vi starte uden vores sweeper og anfører Ea Overvad og farligste angriber Laura Buhl, der begge udgik med skader. Mille Nannestad på også ud på bænken i en periode med smerter,

Alligevel fortsætter Freja det flotte spil, og kommer til flere afslutninger, dog uden for alvor at teste Rys keeper.

Efter 60 min. gør Ry det onde ved Freja tøserne og scorer ufortjent til 0 – 2.

10 min efter rammer en Ry spiller bolden perfekt, og med et flot skud langt ude fra bringer hun gæsterne på 0 – 3.

Michelle Adsbøl reducerer til 1 -3 på en god frispilning fra Mille, men Ry spillerne var vanvittig effektive og lukker lynhurtigt kampen med yderligere to mål.

Skuffelsen var enorm blandt spillere og ledere i Freja lejren, og det hjalp kun lidt at såvel dommer og Rys træner efter kampen sagde at resultatet ikke var helt fortjent.

Ry kom med et meget ungt og talentfuldt hold, men trods deres unge alder spillede de klogt, og med stort overblik. De kommer helt sikkert til at lave en masse ravage i puljen.

Dagens Freja spiller var Mia Randlev der startede som højre back, udover solidt forsvarsspil, skabte hun gang på gang uro, når hun gik med frem på kanten. I 2. halvleg afløste hun Ea som sweeper.

Truppen: Anna Sofie Berthelsen, Ea Overvad, Mia Randlev, Frida Selimann, Laura Buhl, Louise Elsborg, Line Bæk, Louise Warthoe, Malene Rundstrøm, Maria Alberdi, Michelle Adsbøl, Nanna Rasmussen, Ida Glargaard og Mille Nannestad.

 

/Tonny