Serie 1, kvinder – Horsens Freja vs FC Horsens

Skrevet af Jes d. 21. juni 2019

Kampreferat

Serie 1, kvinder
Horsens Freja – FC Horsens 5 -0 (3 -0)


Sikker sejr I lokalopgør
Hjemmeholdet havde kun æren at spille for, og det kunne ses den første halve time i opgøret mod gæsterne fra Ternevej. FC Horsens kunne med en sejr have en teoretisk chance for at undgå nedrykning og de kom faktisk fint fra start.
Men Freja kvinderne var alligevel et niveau bedre og satte sig stille og roligt fuldstændig på opgøret, og en knivskarp Oline Larsen kunne med tre flotte mål i det 35, 40 og 44 min. sende Freja til pause med en fortjent 3 -0 føring. 
2. halvleg fortsætter med Freja dominans, og Pia Bovien scorer efter 68. min til 4 -0.
I det 75. min. må FC bruge ufine metoder for at stoppe Pia Bovien i feltet, og Oline scorer sikkert på straffesparket til 5 -0.
En god kamp af vores keeper Trine Buhl, der sammen med et solidt forsvar, kunne glæde sig over at vi endelig lykkedes med at holde nullet i en kamp.
Titlen som Dagens bedste spiller, deles dog af vores angrebsduo Pia Bovien og Oline Larsen, der konstant var en udfordring for FC’s forsvar.
Horsens Freja kan hermed gå til sommerpause med en 3. plads i rækken.


Dagens trup: Trine Buhl, Nanna Rasmussen, Frida Selimann, Mille Nannestad, Natasja Nannestad, Malene Rundstrøm, Line Bæk, Ea Overvad, Tasja Westberg, Pia Bovien, Michelle Brock Lips, Oline Larsen og Stine Due.


/Tonny