Serie 1 kvinder – Gødvad vs Horsens Freja

Skrevet af ALV d. 7. september 2017

Serie 1. Damer.

 

Frejas serie 1. damer startede sæsonen med to udekampe inden for kun tre dage, og i begge tilfælde gik turen omkring Silkeborg.

Torsdag var det Gødvad der tog imod, og de havde bestemt sat næsen op efter tre point. Kun få dage forinden, havde de leveret en overbevisende præstation, ved at slå Hover med 5 – 1.

De fysisk og formstærke Gødvad piger gik da også til stålet fra start og gav Freja tøserne særdeles god modstand og efter en halvtimes spil bragte de sig foran 1 -0.

Et hjørnespark fra Line Bæk, headede Nanna i mål, senere udnyttede Michelle Adsbøl en god pasning i dybden fra Ida, og satte flot bolden i kassen til 1 -2.

Oline Larsen holdt legestue med sin store oppasser, og bankede bolden i mål til Freja sejr på 3 -1.

Det var en fortjent arbejdssejr, men spillemæssigt var vi ikke helt så overbevisende som håbet.

Nanna fik titlen som dagen spiller, hun dirigerede bagkæden fint, og var bundsolid, samtidig kronede hun indsatsen med et mål. Stærk var også Malene Rundstrøm Lauridsen, der spillede en flot kamp.

 

Silkeborg KFUM – Horsens Freja 2 -4

Lørdag gik turen igen til Silkeborg, hvor dagens møde var mod nedrykkerne fra jyllandsserien Silkeborg KFUM. Begge hold viste angrebsmæssigt tænder fra starten, men på trods af flere gode chancer til Freja, bl.a. et skud på overliggeren fra Line Bæk, var det Silkeborg der bragte sig foran efter kun 7 min.

Efter 15 min. bragte en veloplagt Mille Nannestad balance i stillingen, med sin første scoring til 1 -1. Silkeborg bringer sig på 2 -1, da Frejas forsvar virker alt for passivt og en modstander får lov til at drible forbi tre Freja spillere.

Mille tryller igen og udligner til 2-2, 10 min. inden pausen.

  1. halvleg.

Christina Thomsen der vogter Freja målet afværger en chance til Silkeborg, men bliver skadet i nærkampen. Hun er en hård nyser, så hun bliver på banen trods smerter.

Efterfølgende er Thomsen igen i aktion, og redder et par nærgående forsøg.

En indskiftning af Frida Selimann giver hurtig pote, da hun rykker sig fri på kanten og på det efterfølgende indlæg, header Line Bæk bolden i mål til Freja føring.

Kort efter lukker Mille kampen med sin tredje scoring til 2 – 4.

I de sidste minutter af kampen kunne sejren sagtens have blevet større, Silkeborg var mentalt kørt over, og det gav flere store chancer som dog blev misbrugt.

Kampens spiller blev keeper Christina Thomsen, der stod en solid kamp, og trods skaden skånede hun ikke sig selv, men gik frygtløs ud blandt venner og fjender når Silkeborg var nærgående.

Ida Glargaard og Mille Nannestad skal også roses for en god kamp.

 

/Tonny